Bokmalen

Jag har blivit värsta bokmalen, det trodde jag aldrig om mig själv. Att läsa de tjockaste böckerna på bara några dagar. Men det funkar för mig :)  Jag slukar bok, efter bok, efter bok. Det hela började i December. När ett av våra äldra par kom in i affären och frågade om jag brukar läsa böcker. Jag svarade att jag egentligen har svårt för böcker, tröttnar lätt ifall boken inte fångar mig på en gång.

Men så efter någon dag kom de till affären med två tjocka böcker, båda var skrivna av Henning Mankel. Jag började lästa och fastnade direkt. Sen dess har jag läst följande böcker:

- Danslärarens återkommst
- Steget efter
- Tusen strålande solar
- Bakom stängda dörrar
- 14 år till salu
- Kinesen
- Skumtimmen
- Nattfåken

Sen tror jag att jag glömt en bok.. Men iallafall, ser ni! Sandra, bokmalen nr1. Helt otroligt, för att vara jag såklart.


Kalmar FF

Igår var jag med Anna på match mellan Kalmar FF mot AIK. Jag och Anna hade sittplater, medans Henrik och hans kusiner fick stå på en läktere. Mohaha.. Inte mitt fel att min kompis har blivit fotbollsfru. Iallafall. Jag kom på att jag ska bli klack ledare för KFF. För deras klack sög... Man hörde AIK:s hela tiden. De hade trummor, flaggor och fina blinkande ljus. Tyckte att jag hördes mer av alla. Stackarns Anna, hoppas jag inte skämde ut henne allt för mycket. Men det var trevligt. Synd bara att de förlorade. Yes yes.. Med 0-1.

Menmen. Imorgon är det sista dagen att anmäla sig till högskolan. Har redan anmält mig på några utbildningar, men ska nog anmäla mig till några kurser med, ifall jag inte kommer in på pogrammen. Menmen.

Pratade med Maria idag med, var ett tag sen. Satan vad jag saknar henne.. Men vi har mycket att göra båda två, så det blir inte att vi ses. Men vi gillar varandra lika mycket iallafall. Shit, nu börjar jag bli blödig. Började tänka på Henrik med, om hur mycket jag saknar honom.. Är på Öland nu, kom hit idag, efter en dag i Nybro. Men det var en underbar dag. Älskar honom så..

Godnatt.

SWEDEN BABY!

Yes, yes.. I'ts true.. I'm back in Sweden now. Dock kan jag inte släppa engelskan. Eller jo, det kan jag.. Det gick väldigt lätt faktiskt. Mellan 1-5 April var jag och Henrik i London hos några av mina gamla bekanta. Jacob och Miranda, sånna underbart trevliga människor. De tog väl hand om oss. Under dessa dagar tog jag och Henrik över 300kort. Haha, skoj. Men kommer lite lägga in alla. Iallafall inte här. Men på min facebook har jag lagt upp några stycken.

Nu sitter jag på Öland och har precis ätit mat med min mamma. Nu har hon åkt för att jobba. Så jag är ensam några timmar fram. Men om en halvtimme börjar That's 70's Show, och det är skoj. Så jag sitter mest och väntar på att det ska börja.

Soya, en av våra hundar beter sig lite konstigt. Vi funderar ifall hon har ont någonstans. För hon är helt nere.. När mamma var ute och gick med alla hundarna så sprang hon inte alls iväg och lekte som hon brukar, utan var bara nerstämd. Så igår, när mamma och jag var på ett agility-möte och skulle lyfta upp henne i knät, skrek hon till.. Så piper hon till lite då och då. Vi ska avvakta några dagar för att se ifall det går över. Det kan bara vara en sträckning i musklen typ. Men annars måste vi åka in.

Imorogn kommer familjen Rydqvist och Susanne hem. HURRA!

RSS 2.0