GOD JUL!

Ja, det är sant, om ca 2 ½ timme är det Julafton. Underbart! Känner mig som ett barn igen, kommer sova dåligt inatt och vakna tidigt imorgon :)

Just nu sitter jag med nyduschat hår, grönt tea i en stor mugg och kollar på Sagan om Ringen. Mys. Vi tog in våran julgran för inte så länge sen heller. Den står så grann och grön i våran vrå, under den ligger det även lite julklappar som är mina, Henriks och katterna. Jag har fått ett skitstort paket av Henrik, undrar vad det kan vara

Hur ser morgondagen ut då? Det första som händer lär nog vara att jag vaknar med tuppen och vill öppna mina paket med Henrik. Sen går vi oss i ordning för att ta oss till Nybro och äta julfrukost men Henriks familj och dela ut julklappar. Sen bär det av hem hit igen då min familj kommer göra ett litet stopp här för att se på Kalle Anka! Efter det drar vi till Rockneby för att äta mat med Jimmy, Tina, Alex och Tinas familj. Det ska bli ytterst mysigt!

God Jul på er alla!

http://elfyourself.jibjab.com/view/d600uwShrjt8FGix?cmpid=ey_fb_self

Från familjen Svensson

Julstök!

Längesen jag uppdaterade nu, lite smått och gott som har hänt. Jag har fått ett riktigt husmor-kick och både bakat lussebullar, knäck och annats julgodis. Sen så har Henrik fixat en Julskinka som vi går och små äter av hela tiden. Sen nu på fredag ska jag och Henrik ordna med Julgran innan vi ska på bion AVATAR!

Igår skulle vi i klassen göra lite kul ihop och bowla! Men tyvärr så kom det inte så många, av 26 så kom 8. Det var jag, Johanna och killarna i klassen. Men det var trevligt iallafall. Gjorde förvånatsvärt mycket strike, men det hjälpte endå inte till vinst en enda gång.. Men jag är glad endå!

I Fredags då, vad hände där? Det vet varken jag eller mina kamrater. Eftersom ekonomin inte är det bästa runt jul då man ska handla julklappar så ville jag inte ut på kvällen. Men Josse, Johanna och Anna ville gärna ut iallafall. Jag hade inte köpt något vin eller liknande utan kollade igenom vårat "barskåp" och tänkte att jag och Johanna kunde dela på Vodka flaskan jag hade, med lite fruktsoda till. Tjong vad det skog till! Jag som inte brukar dricka sådan sprit så ofta slog det till totalt! Det slutade med att Johanna och Anna skulle bjuda mig på Palace, sagt och gjort. Trots min och Johannas trona försök att få in två jackor i priset för en så gick det inte! Efter att ha dansat ett tag och knuffat in Johanna i x-antal killgäng för att se om hon får napp så bjöd Anna mig på teuqila, alla som känner mig någelunda vet att jag inte kan dricka det sedan Bulgarienresan för två år sen. Men med lite vodka i korppen verkade jag glömma den detaljen. Svepte den och så var det inge mer med det.

Ganska snart där efter började jag bli seg och trött, bäst att gå hem! Anna såg till så att jag talade med Henrik i telefonen innan jag begav mig (de ville stanna kvar ett tag till, klockan var bara 12) Det var inte den smidigaste promenaden jag varit på, halvägshem så började mina ben att vika sig. Varje steg jag tog ledde till att jag trampade snett och föll pladask på asfalten, bokstavligen VARJE STEG! helt sjukt. Sen när jag öppnade portdörren till min lägenhet såg jag hur jag blödde på högra handryggen. Väckte Henrik (tydligen, minns inte att han sov) så fixade han plåster.

Dagen efter spenaderade jag med huvudet över toaletten. Mådde så jäkla dåligt! Inte mått så senda Bulgarienresan, då jag drack massa tequila, så jag skyller hela mitt beteende på denna dryck + vodkan.

Snöar ute, UNDERBART! Slagit vad lite med kusinbarnet Lina, snön som kommer innan jul brukar alltid försvinna lagom till julafton. Hon menade på att det kommer hända denna gången med. Ingen snö på julafton. Jag däremot var våghalsig och gjorde detta till ett vad! Hela 20kr.. Om det är snö (eller snöar) på julafton vinner jag! Om det är helt grått och kalt, vinner hon.

Vad tror ni?

Nyårsblåsa?

Trodde jag hade hittat min nyårsblåsa på Gina Tricot, guldpaljetter för hela slanten! Tänkte vara lite extrem detta år.. Men när jag tog på mig den och visade den för Henrik blev det ingen WOW-min från hans ansikte.. Bara ett ögonkast med frasen "mmh.. Fin" Blev lite besviken.


 
Är inte denna WOW?  Så nu funderar jag på att leta efter en annan blåsa, eller ska jag behålla denna? Vad tycker ni?

Julhandla

Long time, long seems.. Eller hur lyder detta ordspråket egentligen? Det var iallafall ett tag sen, menmen.. Hänt lite smått och gott, har tagit svininfluensan vaccin i min vänstra arm. Den mår bra nu! Gjorde det för lilla Alex skull, vill inte smitta ner honom ifall jag bär på viruset.

Varit på Öland i helgen, Johanna följde med dit, det var väldigt mysigt.. Bara vara där, spela sällkapsspel och dricka tea och vin. Percy fyllde även år i Söndags, GRATTIS!

Idag så ska jag, Anna, Johanan och Jocke julhandla i stan. Dock kan jag inte köpa allt för mycket nu endå, ska handla med Susanne mest. Hon kommer nästa helg, HURRA! Längtar efter henne..

RSS 2.0