Hittat lägenhet?

Nu har Henrik och jag varit så duktiga att vi skickat ut ca: 60 brev till olika fastighetsägare i frågan om de har en lägenhet ledig till oss. Vi skickade dem för ungifär 1 vecka sen, och folk ringer då och då till oss och berättar att de har, eller inte har lägenheter. Det är skitkul! Att de ringer till oss. Så verkar det vara att stort plus att bo i Byxelkrok och har en pappa som heter Tommy Svensson. Två stycken av dessa fastighetsägare har en stuga i kroken och en känner min pappa. Så det är possitivt.

Men iaf, idag fick vi ett samtal av en fastighetsägare och berättade att de hade en 2:a på Esplanaden som kommer vara ledig till sommarn. Så nu väntar vi bara på att få åka och kolla på den och se ifall den passasr oss. Sen ringde det en annan som hade en 2:a bakom Friskis&Svettis. Som vi också kunde kolla på ifall det var intressant! Helt fantastikst! Är helt till mig.

I helgen ska jag sitta utanför Sprinbreak i Kalmar. För första gången i mitt liv :) Har aldrig varit där inne eller utanför förut. Men nu blir det av! Med Susanne, Anna och Henrik. Mysigt värre! Det var knappt att jag fick ledigt, men det ordnade sig till sist. Som tur är. Inte sett Henrik på evigheter känns det som. Saknar honom..

Youtube.com

Tack någon för denna hemsida. Finns det någon bättre? Nu har mamma och jag suttit och skrattat i snart 15min åt olika klipp och vidoes. Men bäst är nog denna:


Vi skrattar så vi får tårar.

Imorgon blir det en stressad dag för mig. För det första ska jag jobba från 8:45-13:00. Sen blir det raka vägen till Marinan, där jag ska hjälpa till och servera/diska på en middag. För lilla Olivia ska döpas, och det är efter middagen som vi ska hjälpa till på. [Wine? Offcurse!]

Sen ska jag till Roger och fira honom, han fyller ju 40! Grattis Kusin. Sen ska jag till lilla B-holm, det är crusing (stavas?) så jag och Maria ska kolla på bilar, som förr i tiden, och sitta på Robinson Cruse. Party. Sen blir det att jobba HELA nästa vecka. Erik och Lillan ska ha semester med alla barnen. Mysigt. Föresten så är deras mellan pojk förtjust i mig. Han vill gifta sig med mig eftersom jag har fina skor. Gulligt va! Mer behövs inte :)


RSS 2.0