Söt inredning

När jag var på stan för 2 veckor sen gick vi in på Rum här i Kalmar, en inrednings butik som har väldigt mycket smått och gott. Jag hittade en massa jag ville ha (som vanligt) men något som jag verkligen vill ha är dessa

                
Visst är jätte söta, och inte allt för dyra! Runt 120-150 kr vardera. Dessa finns även att köpa på deras hemsida Rum

Ursh, har tvätt tid idag.. Inte alls lika kul, men skönt med rena kläder !


Perfekta Söndagen..

Idag har det varit en perfekt dag tycker jag! Man vaknade dock av en katt som ville ha lite uppmärksamhet, men efter det var det bara att äta en ordentlig frukost och en varm kopp tea. Sen när vi var mer vakna satte vi även idag på oss våra Inlines och pkte iväg på en mycket längre runda. Mina ben var som halvkokta spagettie i slutet, mjuka men endå stenhårda ^^. Shit vad mina muskler fick kämpa, men det var bara skönt och jag ramlade inte en enda gång! Sen när vi kom hem ringa Anna mig och frågade om vi ville följa med henne på stan för att kanske se matchen KFF - GAIS, och det ville vi gärna! Så vi satte oss på Krögers, unnade oss en Club sandwish och lite öl/cider. Riktigt trevligt!

                 
                Jag ser inte på glad ut, men det var jag! Matchen slutade för övrigt 2-2.

Sen när vi kom hem satte Henik på kaffebryggaren och vi satte oss för första gången ute på uteplasten i våra "nya" utemöbler. Där satt vi och njöt av solen ett bra tag. Sen dök det upp en liten grå katt som var nyfiken. Då blev vi sugna på att bara ta ut våra för att sitta i solen med. Sagt och gjort! Vi tog varsin katt och fick dem avslappnade och lugna (till viss del) och så försökte vi klappa bort de värsta hår som satt löst.

Inlines

Puh.. Kom precis hem från årets första Inlines runda med älskling. Gud vad kul och härligt det var. I början av dagen tänkte jag först spela lite Wii med mig själv medans Henrik skulle hålla på med hockeyfilmerna. Men då vände sig Henrik mot mig och sa "ska vi inte hitta på något istället? Vi kan åka inlines?" Jag var tyst i några sekunder för att tänka igenom förslaget. Det var ju mer än ett halvår sen sist och jag är inte allt för bra på det när jag blir stressad, och i Kalmar finns det många bilar som stressar. Men sagt och gjort, vi gick ner till förrådet och hämtade upp grejerna och vi var iväg!

              
Hjälm är ett måste för både mig och Henrik då det sker en vurpa. Jag vill även inte åka utan mina handledskydd då jag vurpade 2 ggr idag (en på höften och en på rumpan) och de hjälpte till att ta emot utan en skråma på händerna! Henrik klarade sig vurpfri denna gång, dock kanske för han fick inte åka iväg allt för fort och lämna mig ^^

Detta måste göras om! ♥

Det är Robin Hood jag vill ha!

Yes mina vänner, hur många tecknade filmer och skumma små serier  finns det inte om den legendariska hjälten Robin Hood? Nu kommer det även denna långfilm! Så jäkla häftig den verkar. Och att det är samma regissör som gjorde Gladiater gör ju det hela bara bättre, även Russell Crowe ♥


                             Hoppas scenen "Heja Far" finns med..

Fredag

Idag fick jag ett roligt mail av min kära granne Mathias Rabbelebabban jogg.se. Om man klickar på kartbilden så kan man mäta hur lång ens springrunda är ist för att t.ex. gissa som jag gjort. Jag trodde att min löprunda var på ca 2.1km, men den är tydligen 2.9km. Lite extra långt. Så har vi springrundan på Öland som jag ska klara av all by myself på 6,2km (Runt Semseterbyn - Haget - Hunderum). Alltså om jag lyckas springa min runda typ 2 ggr om så borde det ju funka! Nu har jag bara kommit halvägs >.< ..

MEN SNART SÅ!

Har tyvärr inte sprungit idag, var allt för lat på morgonen och sen när jag tog tag i mig själv på förmiddagen så började det hagla som tusan och ösregna! Efter det har det kommit sol - moln/regn hela dagen. Men ska nog orka med en runda senare idag, känner att jag har överskottsenergi!

Blåsig dag

Idag när jag skulle ut på min joggningrunda tyckte jag att det såg ut som en vanlig dag ute. Men ojoj vad fel jag hade, det blåste satan precis vid Ängö. Trodde faktiskt att jag skulle blåsa bort med min stora Byxelkroks tröja. 


Men som tur var gjorde jag inte det, men vad som däremot hände var att jag blev omsprungen av en pensionär.. Det känndes ju härligt :P


Men men.. Nu ska jag steka ägg och äta och senare idag ska jag iväg till min jobbcoach..

Serier

Var inne på aftonbladet.se och kollade in deras serie som de lanserar i tidningen och hemsidan. Haha, tycker de är helt underbara så gjorde dessa så ni får kolla själv!


Humor på hög nivå!

Wii

Nu sitter jag vid datorn i min limegröna handduk, har precis tagit mig ett snabbt varmt bad. Det var (som Stina skulle säga) gottigt!

Idag kommer jag vara ensam en större del av dagen, Henrik ska jobba och efter det ar det fotbollsträning, så jag sitter här och funderar om jag ska spela lite Nintendo Wii. Dock är nästan alla spel som vi har roligast om man är två (eller fler) spelare. Men jag har ju mitt underbara Zelda the Twilligt Princess spel som jag kan spela om och om igen. Underbar story och har alltid varit ett Zelda fan!
                              
AWESOME! Nä, börjar bli lite hungrig, ska man ta sig något att äta kanske innan?

Rekord!

Yes box, it's true! Idag slog jag mitt rekord på min lilla löparrunda. AWESEOME!

                     
Lägger upp denna Eniro map bild över Ängö för att visa er detta. Även för att själv se mina framsteg.

Litet steg för männskligheten, men ett stort steg för Sandra :)

Grattis syster ♥

Idag fyller Susanne, min syster hela 23år!

Ja må hon leva, jag må hon leva, jag må hon leva ut i hundrade år!!

Hela familjen firade henne igår då hon var kvar i Kalmar, nu är hon tillbaka i Jönköping hos sina vänner. Hoppas de grattar henne ordentligt idag!

I lördags hade vi en liten förfest hemma hos mig innan vi gick vidare till Palace. Ibörjan var det helt dött, fast klockan var 23:30. Men det blev bättre senare, och jag hade grymt kul. Thanks to everyone. Speciellt min syster som skämde bort mig genom att bjuda mig hela kvällen!! ♥ 


Galning på stan..

Japp, idag när mitt kusinbarn Lina och jag var på stan för att utträtta några ärenden så mötte vi på en galning som vanligt. Dock såg han inte ut som en galning, han var klädd "normalt" och så. Han kom fram till mig och Lina när vi satt på en parkbänk precis utanför systembolaget. Hade varit inne och handlat till Susanne (då hennes tåg var försenat och hon inte skulle hinna handla själv) trodde då att han skulle fråga mig ifall jag hade köpt ut till Lina. Han ställde sig precis framför mig och samtalet såg ut så här

Jag - Ja? Var det något särskilt?
Han - Ja.. vad heter du?
Jag - Eehmm.. Sandra
Han - Sandra gick på vägen.. Vägen öppnade sig för henne (sen började han babbla på någon dikt, då förståd jag att han var en knäppgök)
Lina - Nä, Sandra sla vi gå till bussen?
Han - Varför fick ni så bråttom när ni såg mig?
Jag - Vi lyssande på dikten ju (Börjar skriva på mig)
Ganlingen började diktera på engelska om någont hjärta som letade efter något..
Jag - Nää.. Nu ska vi till bussen (försöker bli av med honom..)
Han ställer sig jätte nära mig (tror att han ska slå till mig) och säger att jag har vackra ögon och frågar
Han - Har du bra minne?
Jag - Mmm.. varför undrar du?
Han - Mitt nummer är 2153..

Då reste jag mig bara upp och jag och Lina gick med raska steg in i en affär. Fy vilken knäppgök

       
Alla unga kvinnor i Kalmar, akta er för en kort, knubbig man med svarta breda bågar och svart basker.. Han kan vara efter ER!

Gick iallafall till EDT Studio (tatuering) och berättade om min Sussandra tatuering jag vill ha i nacken. Han skulle ringa mig när skissen var färdig!


Ny choklad

Igår, efter att mamma åkte hem var jag grymt sugen på en glass. Så jag och Henrik gick till kiosken här brevid och köpte en pinnglass var, och precis när jag skulle betala såg jag en ny smak från Marabou Passion Limited Edition. Som den choklad älskare jag är var jag tvungen att ta med den, Henrik suckade lite lätt åt mig men tror allt att han var lite sugen själv ;) 

          
Hur smakar denna Choklad då? Jag tyckte inte att det var  en sådan höjdare faktsikt, den smakade konstgjord och tyckte smaken "skärde sig" med chokladen. Sen på bilden ser det ut som om det ska vara Chili i, men jag kände inte en chilismak alls! Jag är van att äta Lindt Chili chokladkaka som verkligen smakar chili. Henrik tyckte dock att man kände en viss chilismak, men inte jag.

Alltså: För konstgjord söt smak utan chili.. Om man ska sammanfatta allt.

Idag kommer min kära syster på besök ♥ Det blir en hastig helg med en massa kalas! På lördag ska vi fira broders flickvän Tina som fyller 30, Susanne fyller 23 sen fyller Tim och Lina 18/17år. Massa kalas! Måste in till stan snart och handla presenter, nu vet jag äntligen vad jag ska köpa!!

Ikväll blir det även en musikal Fame med Henriks lillasyster Ida. GO IDA GO!! GO IDA GO!!


Haj i svenskt vatten?

Ja Susanne, kolla inte på detta klipp ifall du vill bada i havet i sommar


(Hade inte varit allt för kaxig som man stötte på denna figur, trots att det är "ofarlig" för människor)

Nu har jag nog sökt de program jag vill söka till högskolan, sökte 4 program och 1 kurs. Får se vad jag kommer in. Men det känns ganska bra endå, kan kanske lägga till någon mer ikväll, för ikväll är det sista dagen.

Idag har jag städat och moppat lägenhten för mamma är på väg, det kan ju inte vara stökigt om ens mor ska på besök, haha.. Shit, måste äta frukost nu, har inte gjort det än.. Och klä på mig lite rediga kläder. AJA! Igår målade jag och Amanda (Henriks lillasyster) de sista möblerna så nu är det bara att ta hit dem så kan man börja sitta ute när det är varmt och skönt :D 


Allways sunny

Solen sikiner och man kan inte bli mer än glad. Inet skrivit på några dagar nu "Fy på mig".  Idag har jag iallafall varit på Arbetsförenings möte med tre glada, trevliga damer (ironi). De var inte allt för engagerade..

Dam nr 1 - Oj, vilka möjligheter ni har...
Dam nr 2- mmm... verkligen..
Säger de utan att le eller med en gnutta hopp i rösten. De kunde lika gärna ha sagt att det är kört för oss alla ^^

Sen kom jag hem och sprang min runda, coh nu sitter jag och ska snart kolla buss/tåg tabeller. Ska in till Nybro idag igen för att fixa de sista möblerna till uteplatsen. HURRA!

Igår var jag på Cappilago och klippte mig, det var hur skönt som hellst att ta bort de slitna topparna. Hon fick klippa bort ca 4cm hår och endå har jag relativt långt kvar :)  Sen fick det bli billigare hemmafärging som Anna hjälpte mig med. Så nu är jag mörkbrun i håret, tyckete det blev najs och det är det enda som räknas!

I förrgår var jag och fikade med min gamla klasskamrat Sofie. Det var verkligen trevligt tyckte jag, och somd et burkar bli de få gångerna vi ses så är vi med varandra hela dagen. Från kl 15 till typ 22.. AWESOME!

Imorgon kommer mamma och hälsar på, måste hinna dammsuga en snabbis innan då. Kanske kan göra det ikväll eller imorgonbitti. Får se vad som passar bäst. Nä, i need to go now!


Singel Lady

Finns en massa roliga klipp med låten Singel Lady. Här lägger jag ut två väldigt roliga klipp

Nr 1


Nr 2


Haha, jag dör :D


Älskade Björn

Talade med Johanna ganska nyligen, då kom vi in på Björn Gustavssons WoW imitation. Så UNDERBAR!!

Här har ni den ifall ni vill se den (Volymen kan vara lite låg)


Igår och idag.

Igår bloggade jag inte. Sorry, men jag hade faktiskt fullt upp hela dagen (för omväxlings skull) så datorn här hemma var inte ens på. Haha, never happend before?! Igår gick jag upp men älsklingen (Kl 5:20!!) och tog oss till Centrelen för att åka tåget till Nybro. Därefter åkte vi till Henriks föräldrar, där vi tog en kaffe var och någon macka. Sen lämnade Henrik mig för att jobba lite. Så jag började vid att vakna till lite vid tv tills hans lilla syster kom ner och höll mig sällskap. Då blev det lite Alfape och snackis.

Anledningen till varför jag följde med till gården var för att vi skulle fixa till några gamla utemöbler som hans föräldrar hade. De skulle skaffa något nytt så att vi kunde ta de vi ville typ. Så jag och Amanda (lillasystern) slipade till möblerna och började måla om stolarna. De kommer bli gråa när vi är färdiga!
 
Eftersom jag och Amanda (mest Amanda ^^) spillde lite gjorde jag mig själv barfora. Så det var min första barfotedag för mig i år. Och eftersom det var varmt och skönt var det inga problem! Vi hann med två stolar och sen kom Henrik och fixade ett bord.

Sen var vi tillbaka i Kalmar runt 18:00. Då åkte vi hem, satte in kyckling i ugenn och började rensa upp på uteplatsen! 


För om planerna går som de ska kan eventuellt möblerna hämtas om bara 1 vecka. Henrik klippte ner våran gamla gran som fortfarande stod ute i småbitar och sen sopade han upp ALL barr, och det var en hel del ^^ Jag var i vårat lilla "land" och rensade bort det jag trodde var ogäs och planterade ner några påskliljelökar för att se om det blir några till nästa år.


Idag har jag bara tagit det lungt efter springrundan. Bara slappat!


Hemmadag

Idag har det varit en riktigt hemmadag för mig. Förutom när jag var hos jobbcoahen eller på min löparrunda. Bara varit hemma och kopplat av. Har ett stort godissug efter choklad (Henriks påskgodis har varit framför mina ögon hela dagen utan att jag fallit för frestelsen) och en lätt spänning i huvudet. Kanske socker som min hjärna behöver? Mohaha.. Får se om det blir något senare.

Gjorde en lite paint bild över påsken, Karin, Jag, Stina och Suss. MYS


Nää.. Nu ska jag göra något annat. BYE!


THANK GOOD

Pust och stön, det har varit en härlig men endå hemsk påskhelg för mig. Den var jätte mysig för Susanne kom till Öland, Stina med familj kom, Karin, Jimmy med flickvänm barn och Linda. Det var jätte trevligt. Vi åt, skrattade, drack (Oh, yes) och hade härliga sommar känslor i kroppen. Det var det bästa!

Sen, det mindre roliga var Alfa-kassan.. Fick äntligen besked av dem och de kan hoppa upp och sätta pinnen i röven eller något. Jag fick inte ens hälften av vad jag trodde, det var som en käftsmäll. Men tack vare Susanne, Stina och Älsklingen känns det bättre nu.

Så min helg har varit allt från glada, härliga skratt - till - kvällar då jag bara gråtit. Men nu känns allt mycket bättre! Kom precis hem från Öland med Anna och har fått brev från skatteverket, jag ska skicka dem ett brev fullt med pussar och kramar. Allt de onda känns helt plötsligt inte alls så relevant. FAN VAD SKÖÖNT! Det tycker Henrik med, stackarn.. Han var så nervös när jag skulle öppna brevet att det skulle stå minus framför siffrorna att han ville hinna ut. Han vill nog inte se mig mer ledsen, men när han hjälpte mig att hitta summan jag kommer få tillbaka log vi båda glatt och jag fick en härlig rysning genom hela kroppen. UNDERBART!

Nu ska jag gå över till Anna för att berätta den underbara nyhten och se lite KFF fotboll

RSS 2.0