Gör om och gör rätt!

"Gör om och gör rätt!" så lät min älskade Johannas ord när jag berättade för henne att min mattematik B fattades bland mina meriter på min högskoleanmälningar! Det var ett par riktigt passande ord måste jag säga. Jag ringde runt som en galning för att fråga dem vad de höll på med. Det visade sig att de inte hade tillgång till mina utbildningar som var tilläggsval. För i min utbildning ingick inte mattematik B, jag och en klasskamrat slet så hårt en BF elev någonson gjort på dessa lektioner!

Så jag (eller rätter sagt Henrik) fick posta en kopia på mitt slutbetyg och skicka in till dem. Det gjorde jag (eller han) i fredags.. och IDAG har det fixat det, IDAG har de gjort och och gjort RÄTT!


Innan har det stått: Merit saknas, Mattematik B

Så, nu är det bara att hoppas på det bästa att jag kommer in på mitt program!

Illamående

Nu ikväll slog jag min löparstrecka (iallafall på Öland) och det kändes AWESOEM! Redan i början av joggandet kände jag att jag hade håll, men jag bara fortsatt att springa och det gick kanon!



Men så här känndes det när jag var tvungen att stanna till för att andas ut


Haha, maten var verkligen i halsen på mig! Var väldigt illamående :P  kanske sprang för nära inpå maten. Detta ska icke upprepas igen.

Nu är Percy här, han säger att han är trött men ska nog få liv på honom. MOHAHAHAHAHAHAHA!!

(btw, vi fick godkänt av pappa med målingen av taket. Han kom på att det bara var grundfärg så^^)


Fika dag

Idag var jag ledig från jobbet. Jag och mor har målat taket i tv rummet. Det ska bli vitt och fint, och vi har fått tydliga intruktioner av herren i huset. De löd följande "Det ska vara ordentligt målat, inte så där fjutt-fjutt som ni kan måla ibland. OCH INGA PENSELDARG" (Tommy blir diktator?) Det var intruktionerna. Vi båda var lite nervösa för att det skulle bli fel, och våra penseldrag syndes igenom. Men så är det bara grundfärgen, så man ska ju måla det en gång till, så det löste sig!

        
Så här ser det ut för tillfället. Mamma och jag har även burit upp och bort gamla stolar, tavlor och fotöljer. Kul att det äntligen händer lite, mamma vill det så väl :)

Sen så var vi välförtjänta en fika paus med Miranda på Mormors cafe här i Byxelkrok, och GUD VAD FINT DET VAR! Shit, det var helt över mina förväntningar över hur det skulle se ut. Marie har gjort ett fantastiskt jobb med alla detaljer i cafet och med alla tillbehör. Köpte man en pajbit fick man en lite kanna med vanlijsåsen i till. Allt var sött och fint!
     
Här fick Miranda vara med på bild! Det var gott och en väldigt trevlig fika!

Älgsafari!

Äntligen är det bekräftat! Mamma är inte tokig eller röker på.. Susanne och jag var riktigt oroliga då mamma ALLTID såg älgar vart hon än var. Medans Susanne och jag letade som tokar i flera år nu efter någora inte sett en enda. Så vi trodde att mamma antagligen inte visste vad en älg var (hon kanske trodde att en cykel var älg) eller så rökte hon på och hallucinerade (stavning?) alla älgar.

Men så igår, när vi var på väg hem från Köpingsvik efter en trevlig grillkväll åkte vi egenom skogen just bara för att jag skulle få bevis på att det fanns älgar och de inte var utrotinigshotade. Då såg vi en liten älg, som antagligen precis (iallafall ganska nyligen) blivit utstött av sin mamma och visste inte riktigt om vi var farliga eller inte.

    Mamma kör och är så glad, pappa känner sig självsäker i passargerarsätet.
    
Plötsligt ser pappa en älg, och det ropar han så högt att vi trodde älgen skulle fly från åkern. Men han stod där så fint.
    
Han var inte så nära som på bilden, men han stod kanske bara 20-30 meter bort och vi fick se honom i 5-10min innan vi åkte iväg. Mamma blev sentemintal och tyckte bara synd om älgen, pappa började göra sina lock-ljud och jag var bara helt fasinerad! Hunarna där bak satt och morrade lite tyst innan vi fick tyst på dem. Det var AWSEOME!

Ursh, jag saknar Henrik jätte mycket nu. Önskar jag var med honom nu!

Idag är det föresten Sveriges Nationaldag (hurra eller vad?) och det har mamma och jag firat genom att öppna en box med rosevin och ätit granatäpple. MUMMA!

Mamma rolig!

Som jag sa innan så var Drömkåken på tv ikväll. Mamma satte sig brevid mig här i köket och vi kollade på slutet. Då denna underbara kvinnan som pratar konstant kommer in i badrummet när de badar (i filmen alltså)

Då börjar jag skratta och säger
- Haha, så där ska jag också bli! Skit härlig som alla andra hatar.. hahah
- Bli?? Så är du väl redan, bara att fråga Jenny.

Haha, där var mamma lite rolig måste jag säga. Satan vad jag garva! Kanske påminner lite om henne ibland ;)

Här har vi sista delen av filmen, scenen jag talar om är bland de sista minutrarna i klippet. Så kul!

(Måsta bara lägga till detta, Jenny hatar mig inte :D Vi brukar bara skoja lite om att jag kan vara lite för mycket ibland och har problem med "My Space" och "Your space" som hon alltid sägar)

Nelly.se

Sitter här i köket med en handuk runt kroppen och Drömkåken på tv:n. Simba ligger på fönsterplatsen och sover medans solen går ner längst trädtopparna. Precis klämt i mig en blod grape, mumma! Det gjorde susen för mitt lilla magont som jag hade förut.

Idag har det varit solsken och underbart väder (synd bara att man jobbar bara), sen när jag väl kom hem bestämde jag mig för att ta en löparrunda, då jag inte sprungit på 3 dagar nu. Spana var glad som vanligt och sprang i full fart. Jag fick två knott i ögat :(  Första fick jag bort på en gång, andra gick inte alls! Stod och stod med fingret i ögat och tårarna böjade rinna. Som tur var kom farbror Bengt med sin gröna lastbil. Jag stannade honom och tog tag i sidospeglen och fann den lilla jäklen! Mitt i ögonvrån.. fyfan.. Bengt bara skrattade åt mig och sen sprang vi hem och gjorde lite hemmagympa.

Eftersom det har varit så fint väder har jag passat på att beställa hem en bikini från Nelly.se
                         
Tyckte en blandat bikini kunde vara grymt sött, så det fick bli denna! Hade kollat in en annan innan, men nu var sen så klart slut..

RSS 2.0