Sommarsol

Så, nu känns det helt fantastiskt igen. I hela kroppen! Det mesta är tack vara min älskade Henrik ♥ . Nu sitter jag på Öland med mamma, pappa, Henrik och Percy. Henrik och jag tog faktiskt med oss våra katter från Kalmar hit. För att se om de kunde vara här senare i sommar när både Henrik och jag kommer vara här så mycket. Det har faktiskt gått över våra förväntningar! Speciellt med tanke på att våran äldre katt Måns kanske ville markera sitt revir. Men de har faktiskt gått bra. Han fräste lite i början men nu bryr han sig inte riktgit om dem, bara de inte kommer allt för nära.

Så idag har både Simba och Rambo legat ute i solen och försökt jaga fåglar. Det var riktigt sött! Sen så blåste det lite så jag och Henrik lekte lite med våra drakar, jag har ju en drake som liknar en papergoja (pattetoja som Annika skulle säga det), den seglade så fint..

Måste bara länka till denna låt, det är Lasse (Ja, mjölk-lasse) som har gjort denna låt och jag tycker det är riktigt bra.


Nää, nu ska jag vara lite mer social med familjen. Hejdå!

Vilo blogg

Som ni sett har jag inte bloggat på ett bra tag nu, dock har det en lite orsak med. Jag har alltid tyckt att det är lite roligt att blogga, men på senaste tiden har det varit lite mycket och lite smått ledsamt ibland att jag inte haft ork eller lust. Det kan nog se likadant ut några dagar frammåt är jag rädd, men snart ska det nog bli ordning på det igen.

JAG SAKNAR SUSANNE! Jag vill ha min syster här brevid mig och ge mig alla kloka råd och är underbar att prata med. För tillfället känner jag min väldigt ensam.

Är på Öland btw, jobbar nu och så då. Tur att Kjell finn iaf, han gör mig lika glad varje gång han kommer. Vi hade en rolig diskution idag som gick följande:

- Hej Kjell, är du har nu igen. (För typ 3 gången)
- Igen? Jojo..
- Då får du allt köpa dig en matbit med dig hem.
- Ja, det var det jag skulle handla, jusdet!
(Jag känner att jag måste "busa lite" med honom)
- Köp Tacos, har du provar det någon gång?
- Kaktus???
- Haha, nej. TACOS. Köttfärs som man steker, sen har man i en massa sallad och lägger det i ett mjukt bröd.
- Jaha.. hehe.. Du menar Pyttipanna..
(Sandra håller på att dö av skratt, men försöker kväva det mesta. Försöker förklara det en gång till)
- Nää.. Det där begriper jag mig inte på..


Haha. Han är så underbar. Kanske bara mest roligt för dem som vet vem Kjell är.

Mustachkampen

Som de flesta vet så är Henrik med i mustasch kampen.. Om min karl nu ska se ut som en främling för mig får det vara för en bra sak iaf. Sponsra Henrik med 50 kr, pengarna går till en prostatacancer fond.



SMSa BESEGRA 2633 till 72988
om du vill skriva ditt namn till insamlingen så skriv ditt namn. Exempel BESEGRA 2633 Sandra

K-town!

Nu är jag hemma i K-town, alltså Kalmar (Johanna brukar säga så). Åkte med kära bror och hans familj in hit. När jag väl var här tog jag en varm härlig dusch sen åkte älskling och jag och handlade mat. Han var sugen på grilla, så vi handlade lite smått och gott och sen får vi hem. Handlade bland annat Ölandska jordgubbar! Dock var de inomhusodlade, men var endå tvugna att köpa, ska ha dem snart med lite mjölk. MUMMA!

Nu ska jag vara ledig i en vecka (Nu är jag LEDIG, eftersom the boss vill att jag ska börja jobba v21 för säsongen). Under de två veckorna jag var på Öland var det skit väder :(  var kanske 4-5 dagar som var fantastiska/okej. Tog några bilder med mobilen när jag cyklade till jobbet en morgon, när det var ett underbart väder!


         
Vattnet ligger så fint som det bara kan göra när det är vår/sommar. Sen har vi färjan som en liten prick.
         
                                          Hela stranden
         
Buskarnas knoppar börjar slå ut och det börjar lukta så sommrigt av dem. Alla Byxelkroksbor vet vad jag menar!

Sen hann jag träffa både Lasse och brorsson Alex under denna tid. Härligt!

Böda Sand dokusåpa!

Yes box, fick egentligen reda på det igår med vårat kära Ölandsbladet. Våran kära sandstrand Böda sand ska bli en dokusåpa. Man ska tydligen följa personal och vissa campare som kommer årligen: Läs mer här. Lite som Ullared med andra ord. Pappa och Thomas leker med tanken på att gå ner dit bland alla badgästerna och bjuda på deras "bond bränna" för att synas på kanal 5. Skulle vara underbart!


      
Bjuder er allt på denna härliga youtube klipp. Denna katt är faktiskt riktigt obehaglig, men suverän på leken "Tomten smyger 1 2 3"

Björn Gustavsson

Gick in på youtube och ville få lite roliga skratt, då kom jag att tänka på Björns uppträdande på Roast on Berns. Så himla klockrent! Lägger upp det här ifall det är någon som missat detta

Roast on Berns går ut på att ett gäng komiker ska vara lite små elak mot en gäst komiker. Denna gäst är då nu Björn och får i slutet ha ett lite "försvarstal". Detta är så klockrent!


Jobba jobba!

Haha, jag bara jobbar och jobbar utan att uppdatera denna bloogg för mina trogna läsare (typ släkten med lite vänner) men all kärlek till er iaf.

Är inne nu på min sista vecka nu med jobbet, men fick ganska nyligen förfrågan att jobba för säsongen från och med vecka 21 och nu är det vecka 19, så det är inte långt kvar tills dess. För tillfället är det ganska lungt i affären, dock har det varit en hel del tyskar och danskar och hälsat på. Jag som varken kan danska eller tyska löser detta problem enkelt, genom att le och nicka (ibland säga ja). Det funkar vid dessa tillfällen

   

   

   
Underbara Kjell, vad skulle vi alla på ICA göra utan honom? Försäljningen av öl skulle minska drastiskt. Saknar dock hans telefonsatmtal, dock hälsar han nu på 1-3ggr om dan.

Idag har Marianne och Thomas varit här och vi har grillat i den härliga solen, det var gott. Nu sitter jag i köket och kollar på Desperate housewifes, FUNNY!

Gäsp..

Suck, av de 4 nätter jag sovit hemma på Öland har 3 av dem varit oroliga.. Vet inte varför, förut trodde jag att det kan ha varit kudden som var obekväm. Men nu tog jag med mig en kudde från Kalmar och sover endå oroligt. Så nu skäller jag på sängen. måste vara den (eller så är det att jag sover utan Henrik, saknar honom så)

Jobbet lunkar på, det är lungt nu innan stormen. Så jag passar på att läsa lite böcker under tiden. Nu läser jag Sagan om ringen som sagt, första boken då. Och jag har läst  274 sidor av 481 (lite mer än hälften alltså) och de är fortfarande kvar i Vattnadal. Hur ska de hinna med alla äventyr innan den andra boken? Ska bli spännande att se, dock är det fortfarande lika bra!

Nä, nu ska mor och jag se halv åtta hos mig och sen massera varandras fötter ^^

Alfapet

Ååh.. Är grymt sugen på att spela Alfapet. Har aldrig riktigt spelat detta spel ordentligt sen för kanske 2 veckor sen. Då jag var hemma hos Henriks föräldrar och spelade det med hans lillasyster Amanda. Sen spelade vi det igen förra veckan och det är faktiskt super kul! 

                              
Försökte hitta det på ICA idag, dock hade vi inget. Dock skulle Valles ha det, men skulle inte komma förens om 2 veckor. SUCK! Men funderar på att gå över till grannarna Nordins och fråga om jag får låna deras. Om jag inte minns helt fel så har de spelet. Så kanske Percy vill spela lite med mig.

Igår såg Percy och jag filmen Day breakers. Handlade om hur i stort sätt alla människor hade blivit förvandlade till vampyrer, bara 5% av befolkningen var människor. Så det fanns nästan inget blod kvar. Hur ska vampyrerna/människorna klara sig? Se filmen så får ni veta. Haha

BTW, efter filmen så märkte Percy att han tappat bort ett viktigt papper hos oss. Som man minndes det hade han lagt det på köksbordet där pappa suttit och städat bort onördiga papper. Så hela familjen Svensson engagerade sig i över att hitta detta förbannade pappret! Letade igenom soppåsarna och under soffer m.m. Sen visade det sig att han tappar det på vägen över hit på marken. Haha. Men bra att vi hittade det iaf!

Haha!

Jag har inte uppdaterat på en vecka nu, så jäkla dåligt av mig! Dock har jag haft lite för mig denna vecka så jag har ju inte riktigt haft tid eller ork. För har man inte uppdaterat på ett tag blir det tillsist så mycket att skriva så man knappt orkar. Men nu ska jag ta tag i detta igen!

Nu är jag faktistk på Öland, i köket och kollar på tv med mamma. Chefen ringde mig igår och frågade mig ifall jag kunde jobba från 3 Maj till 16 Maj, alltså jobba i två veckor. UNDERBART!! Jag tackade jag , packade mina väskor och tog mig till Öland (eller drog och drog, mamma hämtade mig. Fantastiskt att man har sånna snälla föräldrar).

Hur har eran Valborg varit då? Min var väldigt mysig, det bästa av det hela var faktsikt tror jag att jag fick träffa min vän Jossan igen. Som jag har saknat henne.

Nä, det får bli bättre uppdaterad framöver. Nu ska jag snart sova lite, fortsätta läsa lite ur Sagan om ringen boken (första boken) och sen drömma mig bort, att jag är hos Henrik..

Godnatt

RSS 2.0