Fy på mig!

Idag har jag jobbat i Tegelvikens förskola, ska vara där hela nästa vecka med. Asnice! Dock känner mig sig alltid lite ofräsh och sliten efter sitt skift (även om det bara är runt 6 timmar) många näsor som ska torkas och händer som ska tvättas. Men det går bra, barnen där är väldigt snälla!

Idag har jag även gjort ett ärende på stan, vi moster/fastrar är inte allt för effektiva med vissa grejer. Vi har skjutit upp detta allt för länge, så idag tog jag tag i saken och det kommer vara klart innan nästa vecka!

När jag var i stan gick jag förbi Gina Tricot, vilket kanske inte var den bästa idén just nu. För jag hittade en underbar klänning som jag bara var tvungen att köpa! Om jag inte har gjort det hade jag ångrat mig senare, och då hade den säkert varit slut eller inte finnas i min storlek.

Naaaw

Den är så fin, och inte alls så farligt dyr, vilket var ännu bättre :) Funderar ifall jag ska ut och ta en jogging runda, dock blåser det ganska mycket :p haha, fuck so lame! Nä, får la ta på mig skorna och göra lite nytta.

KRAM

RSS 2.0