Ännu en Alex film

Sitter nu hemma i en nystädad lägenhet, skönt att städa nu till våren! Imorse fick jag två förfrågningar över att jobba, dock fick någon annan dessa tider. Antagligen svarar jag inte snabbt nog eller så väljer de ut vilka de vill ha när de se vilka kan jobba. Fick två förut om morgondagen med, men även de gick till någon annan, dock kommer det nog några förfrågningar på morgonen med, då ska jag vara snabb!

Henrik kommer inte hem förens sent ikväll så funderar lite vad jag ska hitta på tills dess, det är ju redan städat. Lekt lite med iMovie på min dator och gjorde ännu en Alex film, wieee... Men han är ju bara för söt :)

Soya!

Phu, nu sitter jag här i soffan och myser framför tv:n. Henrik är i köket och håller på med hockey grejer på sin dator. Potatisen är i ugnen och revbenen + Rosashandel Cabanoss korvar ska straxt grillas.

Haft en väldigt trevlig dag idag! Efter att funderat väldigt mkt på jobbet med Telenor bestämde jag mig för att sluta där, jag trivdes inte alls av många anledningar som jag inte vill ta upp här. Så nu gör jag lite tim-vik för Kalmar komun på olika förskolor och det känns så MYYYYCKET bättre. Jag sa upp mig på Telenor efter måndagen och har jobbat på olika förskolor tisdag, onsdag och torsdag. Jag känner mig mycket gladare och det firade jag med årets första springrunda, sen skulle jag handla majskolv som vi ska lägga på grillen.


Det bästa med att handla efter att man varit aktiv är att man handlar så nyttigt (iaf jag)! Jag köpte hem naturella casher-nötter, massa grönsaker och så Soya mjölk och yougurt. Mjölken ska jag ha lite som proteindrink hade jag tänkt, yougurten ska jag bara äta när jag är sugen på något sött.

Den är faktiskt riktigt god! Kan jag lätt rekomendera. Nä, nu ska jag försöka få igång Henke så vi får mat någon gång.

RSS 2.0