Baka paj!

Idag har mamma varit inne i stan och hälsade på en snabbis. Och jag hjälpte henne med ett litet ärende :)

Tog även tag i Ölandsäpplerna som mamma hade med sig sist. Nu står de i ugnen och ska straxt bli en paj! Jocke är här och får smaka med.


Monster spindlen

Föredra , den stora spindlen stannade kvar på samma ställe hela kvällen och när Henrik kom hem dödade han honom. Så ni vet, han är borta!

Nu är Jocke här och de har köpt kakor, så smaskar på dem och dricker tea. Verkar vara något fel på operatören 3, så Anna, sitt svar på ditt SMS kommer straxt! :)


Blogg.se app!

Nu finns blogg.se som en app till iPhone! (alltså mamma, att jag kan blogga från mobilen. Enkelt och smidigt)

Ska testa att bifoga någon bild 
Min fina telefon som jag precis organiserat


HE'S BACK!

FAAAAAAAAAAN!!! Han är tillbaka, jätte spindlen. Trodde han gått ner i kloakerna där han hör hemma och att när jag duschat har han bara spolats längre och längre ner i avloppet. BUT NO. Nu är han vid bokhyllan här i vardagsrummet. FUCK! Och Henrik han precis iväg innan jag såg honom.

- Fånga honom i en skål bara.. Så tar jag honom sen när jag kommer hem
- GRAH! Okej.. Visst.. Det borde jag klara..

De som känner mig vet att jag inte brukar vara så fjollig med insekter/spindlar. Men när de är så här stora blir jag lika fjantig som Susanne.
Så jag kunde inte ens fånga den under en skål. JAG MÅSTE JU GÅ JÄTTE NÄRA FÖR ATT FÅNGA HONOM, OCH DÅ KANSKE HAN TAR SINA ÄCKLIGA BEN OCH SPRINGER IVÄG. Så jag håller koll på honom va 5 min för att vara säker på att han inte går någonstans tills Henrik är hemma igen.

Godmorgon!

Godmorgon folket! Idag hade jag ännu en tidigt morgon, Henriks väckarklocka ringde och jag var vaken. Sen hörde man Susanne (hon sov här under natten) som gick upp och då tänkte jag att jag lika gärna kunde vakna. Så vi tog en kopp kaffe tillsammans och kollade på Nyhetsmorgon. Sen gick jag ut på en promenad och tog med mig kameran. Gick förbi slottet och kyrkogården där. Tänkte att det kunde vara fridfullt, men dock blev man lite deprimerad..

Staden sover runt 7:30



Slottsparken



Kyrkogården






Hösten är nu kommen!


Nu står en deg och jäser i mitt kök, ska straxt fixa frukostbröd. Om de blir bra får ni se resultat här. Om jag aldrig nämner dem igen betyder det att jag brände dem eller liknande...

Myskväll

Ikväll har jag, Suanne och Linda hälsat på Jimmy, Tina, Alex och Joel. Vi har ätit tacos, druckit kaffe och kollat på Bonde söker fru. Jätte trevligt, dock saknade jag Henrik (han var på hockeyn). Men det får bli snart igen. Jimmy och Tina bor så fint, man blir lite sugen att skaffa hus själv. HAHA, kanske när man har jobb :)


Nä, ska nog borsta tänderna nu, godnatt folket!

Trisslotter!

Jag köpte en trisslott och fick 25kr x2. Då måste jag ju byta den till 2 nya, det är ju faktiskt ett måste..

Ååh, så spännande!

Fast.. hur spännande är det när man har en hel rad kvar, men man har redan vunnit 25kr. LAME..


Och så vann jag ingenting på den andra lotten, haha.

God Morgon

God morgon, idag vaknade jag med tuppen. Henrik gav mig som vanligt min hejdå-puss 6:30 och vanligvis brukar jag slockna på en gång efter det. Men idag så kände jag mig ganska pigg, jag kunde sova men jag kunde lika gärna gå upp på en gång. Och det gjorde jag. Jag satta på mig promenadskorna och tog med mig min Nikon kamera ut på en morgon promenad.





Grah, jag måste köpa nytt objektiv snart. Detta orginal objektiv börjar bli för "tråkigt" nu :)

Skällande katt

Min syster visade mig dett youtube-klipp för någon dag sen. Så himla rolig. Det bästa är vad som händer när katten märker att någon ser henne


Hahah!

Rambo

Lilla älskade Rambo har varit på Öland heeeeela sommaren, han har nog haft en bättre sommar än mig där :) Han är fortfarande där men vi har väl tänkt att hämta honom snart. Vi saknar honom, men mest Henrik.


Myskatten nr 1

Fika med Soife

Hejsan! Idag har jag fikat med Sofie, min gamla gymnasie kompis. Vi har inte setts på länge nu, vi sågs senast i våras. Men nu tog vi tag i en fika. Hon har varit i Norge en del utav sommarn och bertättade hela historien för mig. Det var en jäkla historia, de hade en massa problem att ta sig dit och jag skrattade så jag nästan grät. Haha..


Skoj! Nu sitter jag hemma i lägenheten. Henrik är på fotbollsträning och sedan är det möte. Imogon ska killarna ha tv-spels kväll, boys will be boys.

Kära Susanne

Min syster Susanne bor i Kalmar i va 2 veckor till. Hon hyr en lägenhet av en kompis, men nu har han tagit tv:n ifrån henne så hon har hängt med mig nåra dagar i rad nu. Jag vet nog inte en telefon som ringer så mycket som hennes (privat sätt). HAHA, det ringer hela tiden och alltid är det någon hon måste tala med för att de "ringer alltid om varandra annars". Sötnöt..
Så här kan det se ut (men jag är inte alltid så dyster Susanne, så var inte orolig) haha. Henrik har varit en pärla och bakat Sconce (stavning?). Fan va mättande det var, tog en halva, ganska stor iallafall men helt fuullll...

Sömn..

Ursh, jag kunde inte alls somna ikväll. Det var en sån här kväll då man halvsov hela kvällen. Man tycker att man är medveten om det som händer omkring en, men samtidigt känns det som om man håller på att somna. Ååh, så jobbigt.. Ett tag såg jag ut så här
Haha.. Önskar jag kunde somna som Henrik, på två minuter har han slocknat. Helt sjukt.

Alex 2 år!

Judet, min kära Alex har ju fyllt 2 år. Gud så fort tiden går, han är ingen baby längre, utan han är ett barn. Ett barn som förstår vad man säger till honom. Det är helt otroligt..


Kan inte sova..

Detta är jag i ett nötskal.. Jag bloggar inte på flera månader och när jag väl börjar igen skriver jag 3-4 inlägg åt gången. Jaja, ligger iallafall här i sängen nu och kan inte sova .. Är det spindel som spökar eller Henrik som snarkar för mycket? Haha, nä. Han snarkar inte alls faktiskt men sover gör han allt.. Nä, gör ett nytt försök nu God natt folket 

Spindel

Blev jätte kissnödig så tänkte gå in och kissa iallafall, men jag kunde inte se den.. Har den flytt? Tänkter den döda mig i sömnen? Kommer jag kunna sova?

Joel Svensson

Föresten, jag har ju fått en ny brorson ♥
Älskade Joel, välkommen till familjen


Ny desigen

Japp, nu har jag gjort om lite här på bloggen. Har ju inte vart så bra på att uppdatera den på väldigt länge, så tänkte att ifall jag gör om lite kanske det blir lite roligare igen. Just nu ligger jag i soffan och kollar på Vänner. SKOJ! Henrik är hos sin kusin och kollar på fotboll.

Föresten, så skulle jag gå på toaletten förut. Precis när jag satte mig ner så tittar jag mot dörr-trösken och ser VÄRLDENS STÖRSTA SPINDEL! Haha, jag är inte den annars som är rädd för spindlar, men när de är stora tycker jag det är obehagligt. Och Henrik är inte hemma.. Fan, får vänta lite till helt enkelt... Har iallafall stänt dörren, så jag hoppas att hans feta kropp inte kan ta sig ut genom springan.

RSS 2.0