Röd vin och barnspel i all ära tack!

Så, äntligen är högskoleprovet färdigt! Har ingen aning hur det kan ha gått för mig, allt mellan himel och jord. Svårats för mig var nog Svenska delen och Engelska delen.. I svenskan var det 5 texter man skulle läsa och svara på. Varje text var typ 1 A4. Sen skulle man analysera texten o.s.v.. Det är tusan min svaghet. När jag hade svenska B och skulle analysera skillnaden mellan två texter fick jag betyg: G- -! Haha.. Två jäkla minustecken efter G:et. Snäppet över värdelöst alltså! haha, skrattar varje gång jag tänkter på det. Sen när det är på engelska blir det typ ännu värre :)

Sen hade vi Svenska ord, matte och tabeller. Där gick det nog lite bättre. Men vissa frågor förstod jag inte vad de ville fram till så då fick man gissa!

Provet började 9:00 och höll på tills 16:10. Hela dagen gick åt alltså. Det tog verkligen musten ur en.. Redan vid 12 började huvudet bli tungt och jag längtade hem till soffan och ett glas rött vin.

Nu sitter jag här och dricker mitt andra glas rött för kvällen, Himelskt! Så håller jag på att ladda hem "Häst&Ponny, Varsågod och rid" Anna och jag spelade det i våra unga dar och det det skit kul! Hoppas det är lika roligt vid 20års åldern, Det får jag reda på om 58min.

Hoppas ni släckte alla lampor och allt annat vid 20:30 till 21:30. Det gjorde iallafall jag. Dock fick datorn vara på eftersom jag är helt ensam (Henrik i Kalmar och tar några öl men sina vänner).

Panik ?!

Ja, mina vänner.. Det stämmer, jag börjar få lätt panik över högskoleprovet som är denna lördag! Fuck.. Varför skulle jag anmäla mig? Aja, nu är det bara att göra mitt bästa. Men fick ett litet hopp av Mats (min gamla skolkamrat från Åkerbo, som är värsta mattesnillet) att rent slumpmässigt sätt. Alltså om man bara gissar sig igenom hela provet har man ganska stor chans att få 0.5 i slutresultat! Det skulle jag buga och bocka för som det känns nu!!

Idag var jag inne i Kalmar en snabbis och träffade mina vänner! Började med att träffa Anna, vi gick til Epressobar (stavas?) och tog en varsin kaffe och delad cheescake. Väldigt trevilg. Sen kom hennes pojkvän Daudha? och hans kompis. Vi satt och snackade lite. Sen kom Josefin från jobbet och höll oss sällskap. Sen helt otippat såg jag några dreads som liknade min vän Emmas. Och det var det! Så Emma var också med. Väldigt trevligt! Kul att umgås med dem.

Godnatt allihop!

Frasiga våfflor

Ja, det ska Henrik och jag äta idag! Eller imorgon, vet inte riktigt än. För vi har köpt ett våffeljärn idag på ICA. Så köpte vi lite annat smått och gott som är trevligt att ha hemma.. Som typ, bröd. Haha.


Måste berätta om min "goda-gärnings-tanke" jag hade igår. Då åkte jag och mitt kusinbarn Lina till Borgholm, tog en snabb fika och sendan begav vi oss till busscentralen. Där jag skulle hoppa på en buss till Kalmar. Vid centralen sitter en grabb, 17-18år(?) och väntar på samma buss. När den väl kommer stiger jag på. Sen hör jag hur den stackars grabben talar med busschaförren

- Jag åkte med silverlinjen från Stockholm och skulle av i Kalmar, men somnade.. Kan jag åka med denna buss tillbaka?

Busschaförren förklarade att Sliverlinjen var ett eget företag och att det inte gick ifall han inte kunde betala för biljetten. Men han hade inga pengar. Stackarn.. Så jag tänkte på min kära lärare Lenas ord: "Snälla Fredag". Att man ska göra en god gärning för någon. Jag tänkte att jag skulle göra "Snälla Lördag" och betala hans biljett. Men undertiden jag satt och funderade på om jag skulle (och om jag hade lösa pengar) började bussen att åka. Då kunde jag inte bara skrika "STOPPA BUSSEN" och så. Så det gick inte.. Jag ångrade mig lite senare, dock hade jag som sagt "en-god-gärnings-tanke".


Vårens dag!

Idag var det värsta vårdagen! Blir så glad att jag nästan skuttar i verje steg jag tar. Idag när jag vaknade (7:45) för min dagliga springrunda tvekade jag först. Spana hade hållt mig vaken hela natten typ, genom att hoppa upp och ner från sängen flera gånger.. Hon är ju inte tyst direkt! Men efter mamma gav några insperarnde ord tog jag på mig kläderna och ut i solen. Dock var det värsta motvinden vid allvaret! Tårarna rann längst kinden och jag svor över att jag gått ut idag. Men sen när jag kom till havet, fick vinden i ryggen gick det bättre! Men sen.. När jag kom på semesterbygatan (en liten skogsväg för er som inte vet) var det helt underbart! Vildstilla, en varm sol och fåglar som kvittrade som aldrig förr. Då kunde jag inte springa.. Jag slöt mina ögon och bara njöt! Helt underbart!

Sen fick man gå till jobbet och sitta bakom en kassapparat.. under lysrören.. Lite depprimerande. Men, men.

Snart kommer Percy, vi ska se på "Rent hus" preminär ikväll!! (suck, nördar. I know) men det är det roligaste vi vet :D!


   
Söta Spana!


Hemma igen

Nu är jag hemma på Öland igen. Detta farande börjar gå mig på nerverna.. Jag älskar att spendera tid med Henrik, dock trivs jag inte särskilt i Nybro, tyvärr.. Jag gav det ett försök. Men känner inte att jag känner mig hemma där. När Henrik är på jobbet eller borta gör jag verkligen ingenting! Det är frustrerande. Varför kan jag bara inte göra något? Det känns inte rätt helt enkelt. Så därför är jag så överlycklig att Henrik kan tänka sig att bo i Kalmar, han gör mig en sådan stor tjänst då!

Fest nu på lördag eller ej? Vet inte!! Shit, ska det vara i Nybro då eller i Kalmar? Men ifall jag har den i Kalmar, vart? Tror jag ska höra med några av mina vänner ifall någon kan tänka sig ha den hos sig. Eller blir det för krångligt? Åka fram och tillbaka menar jag. GRAH! Så mycket att ta reda på. Ne, vi får nog flytta denna en helg till tyvärr. Henriks syster Johanna fyller ju år då. Så då måste vi ju gå till henne :) God Natt

Ensam hemma

Ja, nu har alla verkligen lämnat mig, min mor, min far, mina hundar.. Every one! Mamma är i Dalarna och hälsar på sina nära och kära, pappa är i Kalmar och hjälper broder Jimmy med renovera köket, 2 hundar är i Dalarna och 1 i Köpingsvik. Susanne är i Jönköping, Henrik i Nybro och Percy är hemma hos sig (dock var han här nyss, men nu har han lämnat mig med) . Min dag såg ut följande:

1. Vaknade 7:45, tog på mig kläderna för en jogging tur med Spana.
2. Duschade och tog på mig andra kläder för att cykla till jobbet och jobba.
3. Jobbade (offcurse)
4. Percy som är så gullig hämtade mig med sin bil och skjutase hem mig
5. Kollade på twiglight med Percy.
6. Skalade morötter, blandade dipp, fixade eld i pannan
7. Kollade på Let's Dance.

Typ det.. Nu sitter jag ensam här och känner mig lite övergiven.. Vill till Henrik i helgen, dock vet jag inte hur jag ska ta mig dit. Så säger Henrik att han inte riktigt vet ifall han har tid att umgås med mig ifall jag kommer >.< kul att höra! Han har massa med hocky:n och fotbollen hela helgen typ. Sen jobbar han ju Måndag och Tisdag.. Men ska fundera en liten stund till..

Men som tur är finns Johan Glans, som alltid kan göra mig på glatt humör igen! Om du har 7:07 minuter titta på detta!

Flytta till Kalmar?

Ja, vi börjar allvarligt fundera på det. Eftersom jag i höst ska studera i Kalmar vore det praktiskt, plus så har blir jag mycket närmare mina vänner. Sen funderar Henrik på att jobba i Kalmar med, dock kanske inte nu på en gång. Men iallafall om något år. Så har ni någon 2:a i centrala Kalmar så hör av er!

I Söndas skulle jag prova på något roligt. Dessa Gojibär jag som jag läst så mycket om, de ska tydligen vara bland det nyttigaste man kan äta! Full proppade med antioxidanter o.s.v. Man kan ha det på müslin eller i bakverk eller bara äta rakt av. Svin dyra är de, 160g kostade 89kr. Men jag var bara tvungen att prova! Så jag köpte dem. Dock blev jag lite smått besviken på smaken.. Det liknade väldigt mycket russin.. Och alla som känner mig vet att jag hatar russin >.<  Dock var de inte så illa, men inte så goda som jag hoppats på. Så för alla som älskar russin, köp dessa nyttighets bär!
  

                                                         
                                           
Sen vill jag även tacka Anna och Josefin för en trevlig kväll och för den jätte fina presenten jag fick av er!

Fult

Nu är jag så upprörd att jag inte kan låta bli att skriva om det. Har fått ett "ilsket mail" från en vän till mig, i alla fall trodde jag att vi var någelunda vänner. Men inte så säker på att han såg det så längre. Var iallafall på fest hos honom och kvällen slutade med att jag blev lite full och klumpig. När kvällen artade sig och nästan alla hade dragit hem började jag ta upp vännens kamera och skulle börja ta bilder. Sen ville en annan som var där också ta bilder, så skulle jag ge över den men missade typ. Kameran hakade upp sig och jag visste inte rikgit vad jag skulle göra.

Nu fick jag ett mail från denna kille där det stod att: jag var jävligt feg. Och att det skulle kosta minst 1500 att laga kameran och att han inte skulle betala detta själv o.s.v. FINE! Det kan jag ta på mig, jag ska betala en del. Men att skriva ett sådan mail, istället för att typ skriva:

Hörde att du råkade ta sönder min digitalkamera, kan du tänka dig att betala en bit av det?

No, det är tydligen viktigare att lägga våran så kallade "vänskap" efter matriella ting. Vill bara dra ett bra exempel. Min syster hade köpt en Laptop. Sen en kväll råkade hennes kompis spilla Beylis (stavas?) över den och den kvaddade helt. Min syster fick inte ut sin försäkring men begärde inte alls att hennes vän skulle betala eftersom det var ett misstag.. Alla gör ett!

Men FINE! jag kan betala!

Dagen efter

Idag är det den 5 Mars, alltså dagen efter min 20års dag. Dock var dagen inte så händelserik, men det hände lite smått och gott. Jag jobbade i affären för det första, måste berätta vad som hände där.
 
Jobbade i ca 2 timmar, innan det kom in en dam och tittade glatt på mig och sa: Grattis på 20års dagen Sandra. Då började jag undra hur hon visste att jag fyllde år idag. Då sa hon att det står en stor skylt utanför affären. Jag bara: WHAT? Så jag sprang ut och kollade, mycket riktigt. Det stod följande:

Jag Sandra fyller 20år idag, tar gärna emot bidrag till min London resa. Tack från Sandra.

Jag sprang ut till lagret och varken Erik eller Jörgen kunde hålla sig för skratt.. Vilka jäklar alltså. Det värsta var ju att visa kunder gav mig pengar! Så söta kunder som gjorde detta, men dock var det grymt pinsamt. Sa att jag inte kunde ta emot det, men de gav sig inte. Men efter att jag fått 260kr så gick jag ut och strök över "tar emot idrag"

Sen hämtade jag min super snygga vinflaska från systemet! Coolt va :D Sen åkte jag hem och fick god mat av min mamma och present av mamma och pappa. Sen kom Percy, min trogna granne :) 

Nu sitter vi och kollar på "Sveriges värsta bilförare" med denna granne och äter popcorn. MUMS! Helt sjukt att viss av dem har körkort, medans vissa bara gör sig dumma enligt min mening. 

En dag kvar

Imorgon är det den 4mars, min födelsedag. Dock blir det nog inte så mycket presenter och så, eftersom jag hade det med släkten i Söndags. Dock ska jag få mammas och pappas presenter imorgon. Sen ska jag även hämta ut min vinflaska på affären. Beställde ett rödvin ekologisk så klart, med smak av svartvinbär, någonting, någonting, grön paprika och choklade! När jag sa det till Jimmy la han denna kommentar:

- Vad besviken du kommer bli när du märker att det bara smakar vin..

Och det har han nog rätt i :) Men IAF! Det är jag som har beställt den, och köpt den.. Helt otroligt! Synd att jag inte kan springa in på ett Systembolag bara så där, menmen..

Och Anna, jag ska skicka ditt kort med posten imorgon!

2 dagar kvar

Nu är klockan 22:32, Gud, jag är typ helt slut samtidigt som jag är rastlös.. Inte rört på mig tillräckligt idag antar jag. Imorgon blir det springrundan igen! Blev ingen idag, dock en promenad, men inget mer. Kollade precis på RAW på kanal 5. Det var inte särskilt kul idag, Måns Möller var med, jag är inte direkt något fan till honom.. Tycker han e lite jobbig. Johan Glans där emot, eller Magnus Bertné (eller vad han heter) avgudar jag.

Nä, nu går jag tusan och lägger mig! Godnatt gott folk. Vi hörs imorogn igen.

________________________________________________________________________________________

Snart är det dags för min 20års dag! Dock hade jag lite kalas igår med lite släkt och vänner, det var jätte trevligt! Tack alla som kom igår för att fira mig, och tack för alla presenter!

Huvudkategorin i presenter igår var: MONEY! Efterson jag ska till London den 1April (vilket aprilskämt.. Jag vet, hör det ett antal gånger) med Henrik och eventuellt någon mer. Vi ska bo hos Jacob och Miranda. De är så gulliga som kan tänka sig att ha oss där.

Idag känner jag mig seg.. Men får ta en promenad med hundarna snart så kanske man blir lite piggare. Dock är det segt att vara ensam, mamma är i Orskarsham och pappa jobbar.. Henrik är i Nybro och Susanne i Jönköping. Till och med Percy jobbar! Jag känner mig lite övergiven. Fast egentligen inte..

GRATTIS TILL MIN KUSIN BENNY SOM FÅTT EN SON!

Hittade detta rolige klipp, skrattade som fan! Den e jätte rolig, eller så är det jag som är övertrött. Avgör själva :)


RSS 2.0