iPhone skal

Var och slösurfade lite precis, och hamnade på en hemsida som har iPhone fodral i lite olika matrial och färger. De flesta var inte allt för fina, men så såg jag denna.... Denna som bara var till mig och ingen annan

Eller hur, jag var bara tvungen att inhandla denna. Sen får det vara köpstopp för mig denna månad :p  Men jag var ju bara tvungen att ha den. DOCK skulle den vara ännu snyggare ifall de hade bytt plats på färgerna.. MENMEN, den är endå grymt fin :)

GODNATT FOLKET!

Kristna?

Ja, man skulle nästan kunna tro att vi är kristna här hemma på Lindölundsgatan. För i helgen har vi spenderat våra morgonar i kyrkan. I lördags var det konfirmation och idag dop (Henriks släkt då, så ni behöver inte känna er utanför ifall ni inte blev bjudna... Ifall ingen av er nu är från Henriks släkt, då blev det nu bara pinsamt)

Och eftersom det varit sådant strålande väder var jag riktigt sommar fin i klänningar av olika slag. Dock har jag inga bilder från lördagen, då det var konfirmation.. Men idag, på dopet tog jag lite bilder för då hade jag min kamera med mig :)

Henrik var en stolt gudfar till lilla Ella. Dock blev det lite svettigt till slut :)

Oskar (Henkes kusin) med flickvän Tove var där

Och sen var det jag och Henrik.

Efter dopet åkte jag och Henrik till Kalmar slott och passade på att ta lite fina bilder. Det gjorde vi först och främst till Henrik, han behöver några snygga foton till en grej. Och när vi var där passade även jag på att posera lite. Det var lite roligt, men lång-klänning och alt. Men orkar inte lägga upp de bilderna nu.

Vi har precis kommit hem från Oskar och Tove, efter att ha köpt sjukt mycket lösgodis och kollat på en hyffsad film sa vi godnatt till varandra och nu sitter vi här :)

Syster

Ååh.. Den 10 Juni tar min kära syster examen, efter 3 år i Jönköping Och jag kommer troligtvis missa detta p.g.a att jag ska jobba =/ Är i service-disken och där är vi ett begränsat antal personen som kan detta och hade ingen som jag kunde byta med :(

Sist jag träffade min älskade syster var den 19 April, då hon fyllde år kom hon till Kalmar. Jag mötte upp henne med min cykel och ballonger vid stationen, sen fick hon cykellift hem.

Söta Susanne som är glad över att se mig!


Jag och Henrik firade hennes dag genom att bjuda henne på sushi. Jag börjar faktiskt att älska det! Innan har det varit gott/okej, men nu efter några måltider blir det bara bättre och bättre

Snyggisar

Sitter och rensar lite på min dator, gör skrivbordet snyggt och lägger bilder i rätt mappar o.s.v. Som skrivbordsbild på datorn har jag en bild som jag, Susanne och Linda tog tillsammans i sommras med Alex. Som vi skulle ge till honom som tavla när han fyllde år i Augusti (han fick den i påskas, haha, bättre sent än aldrig).

Denna har jag på datorn

Och denna har jag på min mobil (iPhone 4, för er som inte visste det)

Vi är allt ett par puddingar alla fyra, dock var Alex inte alls glad att följa med fastrarna och moster på äventyr vid sjöboden. BTW, vi har blivit fastrar/moster igen!!

Välkommen till familjen ♥

SYSTEMKAMERA!!

Shit, jag är sjukt impulsiv ibland. Inte alls bra, måste börja tygla mig själv.. Men jag vill så gärna, GÄRNA ha en systemkamera. Och nu när jag då jobbar i en digital-pryl affär kan jag inte annat än bara fantisera om dessa, jag är sjukt sugen på en Canon EOS 550D.

De som känner mig något vet ju att jag tycker det är väldigt roligt att fotografera, och denna är inte allt för dyr. Fast inte så billig heller :p runt 6500 får man allt ge för den. Men då är den lite med high-tec än de för 2000-3000, som man kan utvecklas med.

IALLAFALL, var sjukt sugen på att spontan köpa den på en delbetalning (räntefritt såklart), men det tyckte inte Henrik var någon bra ide, han tycker att jag vänta tills jag får tillbaka pengar från skatten först. Meeeeeeeen det är ju så långt tills dess :p vill ha en NU! Ska ju på dop och konfermation (Henriks släkt), skulle kunna ta sånna fina bilder. SUCK. Får se hur länge jag orkar hålla fingrarna i styr.

RSS 2.0