Biokväll

Nu är Jocke hemma hos oss och kollar på Curling med älsklingen. Han har varit med oss hela dagen! Så detta har vi gjort idag:

- Tvättat (detta gjorde faktiskt bara jag)
- Spelat Wii (mest killarna)
- Ätit på nyrenoverade Thai Silk
- Köpt hockeyklubbor (endast killarna) 
- Såg Wolfman på BIO

Wolfman tyckte jag var väldigt bra, många "pop up" scener där man blir livrädd. Dock måste man nog se den på Bio för att få samma ljudeffekt. Så här såg det ut: 
Henrik är alltid lika rolig att gå på Bio med tycker jag, man kan inte ens skrika till det minsta utan att bli tillsagd av honom. Haha. Som Jocke sa: "Tänk om er första dejt hade varit på Bio, hur hade det gått?" 

Kommentaren som Jocke säger var väldigt bra eftersom jag höll i popornen, och ca 30sek efter att jag gett Hernik dem så hoppade jag till som satan! ;D


Annas B-day

Igår var det den 24 och då fyllde ju min kära Anna 20år! Grattis till dig hjärtat
Så jag var hemma hos henne i stortsätt hela dagen och drack lite vin, det var jätte trevligt.

Idag skulle jag egentligen åkt till min kusin och hjälpt henne att måla om källaren, men eftersom man behövde göra något med källan först så att det inte blev fuktskader så struntar vi i det, så skulle hon enventuellt jobba på kvällen med så det får bli en annan gång.

När jag skulle köpa Annas present i stan fick jag syn på en massa härliga sommarkläder, mest på Gina Tricot.. GRAH! Måsta snart köpa något plagg snart.. Fick lite inspiration på internet

                                  
                              
                                 Bästa med jeansen är att det finns dragkedja vid foten!

Om en vecka är det min födelsedag, ROLIGT!

Vinkväll och mysig filmkväll

I Lördags var det vinkväll hemma hos Josse i hennes lägenhet. Anna och jag skulle ta oss dit med buss, för det skulle ju vara så himla praktiskt. Synd bara att det hade kommit lite snö dagen innan, och kommer det lite snö på vägarna är både buss och tåg alltid försenade! Så där stod vi i kylan med ett gäng människor som skulle till Tegelviken. Men efter ca 15min försening kom den och vi kunde sätta oss i värmen. Dock kom vi fram till om vi hade gått på en gång så hade vi redan varit framme. Menmen.. Hos Josse var det Jag, Anna, Josse (offcourse), Johanna, Robin och Nelson.. Så här såg våra konversationer ut!


Trevlig kväll måste jag säga! Synd att jag inte följde med ut bara..

Sen igår besökte jag min bror, brors flickvän och brorsson. Jag skulle äta lunch med dem. Eftersom Henrik skulle till Nybro fick jag ta bussen för att ta mig dit. Sen när jag kom dit var maten nästan färdig. Det blev lasange, väldigt utsökt! Sen försökte Jimmy och jag hitta en bra film som vi kunde se. Efter mycket om ioch men blev det denna:
                             

Ganska konstig men lite smårolig film, sen tackade jag för mig och fick skjuts av min bror hem igen! Det var en ganska bra helg för Sandra kan man säga.

Halsont

Ursh! Jag började dagen (kl 01:25) över att jag inte kunde somna! Henrik hade tryckt ut mig från sängen så jag hade kanske bara 50cm att rulla mig på, medan han hade 130cm.. Så jag var tvungen att väcka honom och be honom hoppa åt sidan lite. Sen tog det ytterligare 30min innan jag lyckades somna.

Vaknade av en känsla att jag var tjock i halsen. Sen bar det av till Arbetsförmedlingen för ett litet möte. Måste skaffa mig en coach med tankte på att jag kommer få Alfa kassa. Hurra! Sen kom jag hem, grejade lite i lägenheten och lekte med nya mobilen (fortfarande jätte rolig att pilla med). Nu gör jag och Henrik varma mackor i ugnen, ska bli gott!

            Hittade några häftiga bilder på datorn, kallad: The moste amazing photo's ever
                       
                        
                        

Ganska hemsk den sista. Hmm.. Undrar vad Susanne och Linn skulle göra i den situationen?


Föräldrarmys

Idag kom mamma och pappa på besök med hundarna! De skulle besikta bilen och passade på att komma hem till mig och hålla mig sällskap ett tag. Mamma och jag åkte och handlade mat på MAXI, det bli Lasange till middag idag. Sen drog mamma iväg och skulle träna agility med pudlarna, då gick jag och pappa på en promenad runt sjön med taxen. Det blåste kallt men det var trevligt iallafall.

Nu har jag stått och fixat maten, ska snart skära sallad. Maten ska vara klar runt kl: 18:00 då bode mamma kommer tillbaka och Henrik kommer hem från jobbet.

Längtar efter vår och sommar nu, så spanade runt efter bikinis och hittade en som jag vill ha som jag nog ska beställa när jag har råd!

                        
                                  Snygg på henne, snyggare på mig? Självfallet!

Namnsdag!

Idag var jag varit på fika med Anna och Josse på caffé Nilsson, det var jätte trevligt! Längesedan vi satt och bara småtalade och tramsade runt lite, precis vad jag behövde. Sen fick vi skjuts av Abi och vi hamnade hemma hos Josse i hennes nya lägenhet. Där vi stannade för lite chips med dip och Vänner serien.

Under tiden vi var på Nilsson fick jag ett sms av älskling där det stod: Grattis på namnsdagen Baby :) Puss Och visst är det så, idag är det namnet:

                                                                   Grattis till mig!


bloggar från mobilen

Nu ligger jag i sängen och måste snart gå upp.. idag kommer jag ha lite grejer för mig. Det är skönt :) ska fika med anna och josse senare idag, och sen ska vi hem till josse för att kolla på hennes lägenhet. Nice! Ne l skriver lite senare igen.

Bra att ha prylar

Gick in på google och sökte på: Bra att ha prylar och då hittade jag en massa onödiga men endå roliga prylar!
Bl.a 
                         
En "blåsapa nageltorkare". Alltså en pryl som ska torka ens naglar när man målat dem. Man lägger fingret på banenerna och så ska den blåsa allt tort - Endast 69kr!

Eller varför inte denna:
               
En radiobadanka! Och inte bara har den radio utan den berättar även vilken temperatur det är i vattnet! Totaltonördigt men gud vad praktiskt - Endast 149kr

länk http://www.coolstuff.se/category/Skoj


Cuite T-shirt

Har hittat en sida med en massa söta t-shirt tryck på. När jag nu får en inkomst ska jag beställa hem en hel drös med dessa. Älskar längre t-shirt's så att man bara kan ha ett par leggins till.



Självklart ska jag ha en Zelda t-shirt. För enligt Jocke är jag en Zeldanörd. Sen en Musse Pigg är ett måste!

Hittade dem på http://www.phoenixtshirt.com/sv

New phone!

Ja, har förlängt mitt 3 Abonnemang (stavning?) och fick välja en ny mobil. Gick in på 3 hemsida och började bläddra igenom. Tillsist fastnade jag för en mobil:  Huawie U8220! Skit ball! ville dock hellst haft en IPhone, men det får vänta tills jag har en fast inkomst


Är den inte nice? =)

Men det var inte det lättade att få tag på den. Den kom till DHL Service lager ställe typ.. Och det var mitt i ingenstans. Långt ut i industriområdet vid Kalmar. Jag kollade upp gatan på Eniro sen så tänkte jag att det skulel vara skönt med en promenad. Dock visste jag inte att det var SÅ LÅNGT BORT och att det skulle bli SNÖSTROM på vägen dit. Typiskt.. Men nu är jag iallafall tillbaka och laddar mobilen. Snart ska jag leka med den. 


RSS 2.0