Gullunge

Sitter nu i soffan hemma i lägenheten och kollar på Im a Legend på tv 6. En helt okej film. Har precis lockat håret, för att komma in i min roll. Ni förstår, i morgon är de team-fest och då ska vi ha ett liknande rollspel. Igår fick vi alla hemliga brev om vem vi är och våran roll i spelet. Ska bli jäkligt roligt hopps jag! Jag är då Giovanna Bandito, Maffia bossens fru. Hur ballt låter inte det ;)

Måste bara dela med mig av dessa söta bilder jag tog på Alex på väg till Öland för att fira pappa. Så syster/faster Susanne får se!

How cute!


Henrik är som vanligt inte hemma, på fotboll eller liknande :p och jag som nu slutade jobba tidigt.. Menmen.. Nu fick jag iallafall tid med att tvätta i fred :P

Stor städning

Shit.. Efter att varit på Öland igår och firat pappa med god mat och lite presenter var jag lite rastlös på väg hem. Jag ringde Henrik och berättade att jag ville göra något idag, inte bara slappa. Då, när jag kom hem fick vi värsta rycket och började rensa bland alla våra kläder (Sjukt mkt kläder man har som man inte använder)

Helt plötsligt fick vi även för oss att rensa den större garderoben som vi har allt möjligt i. Sjukt mkt grejer!! Vill knappt visa dessa bilder, men gör det iaf.

Den större garderoben som vi bara slänger in allt som vi inte vill ska synas innan städningen!

Och efter, nu kan man gå in i den igen :D



Här är allt som ska bort/slängas (förutom Rambo) Står fortfarande i hallen och skräpar :P vi ska försöka ta det några av dessa dagar.

Puh.. Nu har ni sett min nakna sanning.. Men gud vad skönt att slänga alla gamla kläder som man inte alls använder. Haft en massa kläder som man inte använt på 1-2 år som man alltid tänker "Denna kan jag faktiskt använda någon gång". Men inget sådant denna gång, hade vi inte använt det på kanske 1 år åkte det ner i kassen. Tar bara en massa onödig plats.

Nä, nu ska jag hoppa in i duschen, ska arbeta morgon och sen ska jag på Ki-box med Daniel.


Bloopers

Man vet att man är en riktig filmstjärna när man har sina egna bloopers

Haha, askul ju!

Imorgon är det sista dagen för min kundtjänst utbildning, då ska vi först ha ett test på i stort sätt allt vi gått igenom i dessa 3 veckor och sedan ska vi sitta resten av dagen. Efter det är det fadder vecka och sen ska jag vara redo att sitta och jobba helt själv. Spooky!

Grattis Pappi ♥

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det pappas födelsedag, Hurra Hurra Hurra!

Väldigt tråkigt att jag inte är där och firar pappa.. Men i helgen ska jag till Öland och då ska det firas!

Idag har jag på jobbet varit uppkopplad till kunder i 2,5 timmar. Det börjar rulla på det mesta, men tusan vad jag fick många utländska idag som inte kunde så mkt svenska eller förstod vad jag sa. Blev lite invecklat men fixade det till slut iaf.

Nu har jag tvättid så väntar på att lägga in en till tvätt innan jag sticker på ett spinningpass på 75 min. Shit, kommer nog inte orka alls känns det som :p  men får ta mig något att äta innan så jag får lite energi!

En dag i skogen

Shit, nu är det mitt 4 inlägg bara kväll och min tredje film på rad typ :p helt sjukt.. Men eftersom jag lagt in en av Henriks filmer tänkte jag kanske visa att jag inte är sämre själv. Dock inte lika bra filmat kanske, men det är med min digitalkamera (som Suss lånat med sig till Tanzania btw)

Får ursäkta för reklamen i början, men har inget youtube-konto så lägger in filmerna på en annan sida.

Hahaha..

Spanade runt lite på youtube och är bara tvungen att lägga upp denna med! Jätte roligt, hur långt en ekorre är på väg att gå för sin mat!

Det är så sött så man får hål i tänderna 

Föresten, för er som är intresserade av Susanne och Cattas äventyr i Tanzania ska kunna följa dem på deras blogg, HÄR.

Sandra skådespelare?

Haha.. Höll på att glömma, var ju med i Henriks kortfilms-film.. Dagen innan de skulle filma kom han till mig med sina valpögon och berättade hur de saknade en tjej till en roll i deras film. Vem får inte ställa upp då om inte den snälla flickvännen!

Haha, det är så hemskt att se och höra sig själv när det blir så tillgjort! Men bjuder på denna för allas skull, den är faktiskt ganska rolig.

The Hobbit

Shit... typiskt mig att inte uppdatera på typ 1 månad, men när jag börjar ingen så uppdaterar jag efter bara 10 minuter igen :D

Men kom på det, Peter Jacksson ska ju redigera films The Hobbit. Berättelsen om hur Bilbo hittar härskarringen och hans äventyr på vägen dit. (Från Sagan om Ringen trilogin för er som inte har en aning om vad jag talar om) Men nu till det ännu mer fantastiska, Michael Persbrandt ska vara med och spela Beorn! Är inte detta spännande?!

Läste denna bok i 9:an minns jag, efter Sagan om ringen filmerna.. Dock vill jag gärna läsa om den innan filmen kommer ut!


Beron,i boken en väldigt stor man som kan ta skepnad som människa eller som en stor svart björn

Om allt går som planerat kommer filmen första filmen 2012  (blir två filmer)

Efterlängtad uppdatering

Fick höra av mina vänner att de saknar min blogg och att jag borde uppdatera lite oftare, så nu ska jag verkligen försöka ta tag i det igen. Och det har vissa fördelar faktiskt!

1. Mina vänner vill (jag har dagliga läsare :D )
2. Susanne ska få koll på mitt liv även i Afrika (Älskade syster kommer vara i Tanzania i 2 månader och det är bra ifall hon har koll på mitt liv där borta med)
3. Får avreagera mitt skrivande här, skriva allt skit jag vill igen :D

Nu har jag då börjat jobba på Telenors kundtjänst. Håller på med utbildningen som är i 4 veckor, och är nu i vecka 3. Satan vad mkt information man bara matar in.. Man är där kl 8 till 16:30 och bara matar in information om ett program som verkar helt ologiskt (fast egentligen är det nog ganska logiskt, bara man kommer in i det)

Idag då, vad händer idag? Hade egentligen på en plan att tvätta och skynda ner till gymet en snabbis. Men min tvättid är tydligen morgon och Henrik har lovat bort mig som flyttkarl. Hans kusin och flickvän ska flytta till Kalmar och idag är det dags att bära kartonger.. Hurra!

Ölands promenad med hundarna, syster och Morbror i bakgrunden


Fina Susanne, nu är hon långt borta...

RSS 2.0