Henrik Mr Linslus

God dag mina kära vänner!
Henrik har blivit en riktigt liten linslus faktiskt. På senaste tiden syns han och hörs lite överallt. Det började med att han fick vara med på Nybro Vikings webb-tv, till att vara med på lokal reklam på tv4 och i Sveriges Radio P3 - Morgonpasset.
De sänder idag i Kalmar och sökte lite besökare från stan som ville vara med. Jätte roligt!

RADIO KLIPPET om ni vill lyssna. Han kommer in efter 1 timme i programmet typ, så spola fram till 60min. Det handlade om vilka maskeradkläder han ska ha på sig på våran Halloween fest morgon. Julgransdräkten eller Duffman (från Simpsons ifall inte alla vet det)
Henrik i Studion
Kodja provar på Julgransdräkten
Bilderna har jag tagit från P3 hemsida. Visst är han söt :) Min lilla linslus ♥

De la upp bilderna på deras hemsida för att låta lyssnarna rösta på vilken dräkt han ska ha på sig. Jag röstade på Duffman, den är för bra!!
Idag ska jag hämta min dräkt från posten, är inte lika duktig som baby och fixar dräkterna själv :)

Gym

Ganska nyligen hemma från ett gym pass med favorit Anna, vi körde ett pass med skivstång i 60min. Nu jäklar ska jag ta tag i mina armar och bli värsta biffen. Skulle egentligen köpt ett gymkort idag, men eftersom vi blev lite sena (för att jag missuppfattade tiden) hann vi inte riktigt med det. Så får bli nästa gång
Väldigt härligt pass faktiskt, man arbetar hela kroppen. Ben, armar, rygg, mage o.s.v. Träffade på Alma också, mycket trevligt. Fasiken vad vikter hon tar, riktigt stark. Ska bli lika bra snart ;)

Vad är det fr ståhej på stan? Hör en man som pratar/skriker och en folkmassa som hejar på. Konstigt..

Om bara två dagar är det dags för våran Halloween fest, både jag och Henrik har fixat våra dräkter så det kommer bli kanon bra!

Till min samling!

Yes, när jag var och handlade paket till Henrik (han fyllde 25år igår bto, GRATTIS IGEN BABY) hittade jag något litet till mig med. En sak till min underbara samling

Skönheten och Odjuret på DVD, en av dem bästa filmerna enligt mig. MEN VARFÖR LÄGGER DE IN NYA SCENER I FILMERNA MED FEL RÖSTER???!! Så fel. Men nu ska jag se på How I meet jour mother!

Bullbak med Lina

Här kommer några bilder från förra helgen då jag och mitt kusinbarn Lina bakade frukostbröd, kanelbullar och gjorde pannkakor! Satan vad mjölk jag köpte hem för denna helg, 6 liter allt som allt! HAHAHA

Lina delar upp smöret i småbitar
FRALLOR!
HAHA, Flum på hög nivå!
RESULTAT!
Ja, detta var en trevlig helg med dig Lia, får vi ta och göra om gumman.

Baby ♥

Godmorgon! Det blev inget tandläkarbesök för mig eller kusinen, tandläkaren var tydligen sjuk idag. Så jag fick sova ut ett tag till (typ några timmar.. Mohahaha)

Sitter nu och kollar på VÄNNER-avsnitt, fy tusan vad rolig Ross och Chandler är.

Här har vi min man, visst är han gorgeous ♥


Håller på att leka lite med Videofy.me, ska försöka lägga upp en video när jag och Lina bakade bullar från förra helgen. Lite sprallig, men så får det helt enkelt bli. Skrattade as mycket när jag såg den förut idag :D



God kväll bloggen

Detta är verkligen allt för sent för lilla mig, speciellt med tanke på att jag måste upp någorlunda "tidigt" imorgon. Ska möta upp min kusin Annika på stan för att hjälpa henne igenom ett av hennes värsta fobier; Tandläkaren! (Inte Susanne, utan den redan utbildade sådan.. Dock vet jag inte hur deras relation kommer bli efter Suss examen.. menen)

Vad har hänt sen sist jag skrev då? Jo, en jäkla massa!!

1. Har hunnit varit i Litauen
2. Har åkt limousin i Litauen
3. Har gått på 80-tals fest
4. Kalmar har blivit bombhotad
5. FÅTT MIN MACBOOK PRO ♥
6. Fixat en ny cykel till Kalmar
7. Träffat underbara Johanna igen
8. Gjort Simba till en riktigt Ölandskatt
9. Skaffat mig en Digital Kamera (lugn mamma, ska ändå försöka hålla bra tempo med paint ritningarna)
o.s.v..
Typ det, kommer lite blandade bilder på detta:
Limon
Rosévin
The Hill of Crosses - Litauen

Vackra Lyckesand på Öland ♥

Enerum♥

Naaw.. Längtar hem lite när man ser dessa bilder. Mitt vackra Öland.. HAHA, Henrik ligger precis bredvid mig och sover nu, han snarkade precis till.. Gulligt :D

Funderar på att göra honom sällskap i sömnens värld nu. BTW så fyller han 25 om en dag (för nu är det egentligen måndag).

RSS 2.0