Byrån

Så här blev byrån föresten! Tar nu bilden lite snabbt med mobilen innan jag glömmer bort att visa den.

Tycker det blev mycket ljusare och fräschare nu. Ska verkligen ge mig på resten av möblerna i sovrummet med. Och sedan kanske vardagsrummet ;)


Hus i hus

Så! Nu har vi ett hus i vårt hus :) precis när jag satte mig ner och började klippa så kom Henrik och ville hjälpa till. Och så här blev resultatet. Gulligt, han sitter just nu i huset och myser med Homer i fönstret :)


Kartong

Som många av er vet så är vår katt Rambo galen i kartong! Så nu när vi varit på Ikea och handlar en möbel så har vi fått en ny kartong. Så istället för att slänga den som jag brukar tänkte jag faktiskt prova att göra ett kartonghus åt honom. Får se om ja lyckas :)


God morgon!

God morgon folket!


Japp, när Henrik åkte till jobbet idag runt kl 6.30, kunde jag inte somna om riktigt. Var lite seg men kunde ändå inte somna. Så jag gick upp och började att måla det tredje och endå sista lagret med färg på mina möbler. Nu står de i köket och ska torka. Har stängt för dörröppningen så inte Rambo kan vara där och göra tassavtryck :)

Precis ätit en skål med flingor och känner nu för ett glas tea, får gå och värma lite. Snart får nu se bilder!

Målar

Sitter nu på uteplatsen och målar.. Spännande.. Haha.. Vafan håller jag på med :D


Dags att ta till färg!

Hejsan alla!


Idag har jag tänkt att måla om lite i lägenheten, måla möblerna då. Och jag kommer börja i sovrummet, för ifall det går åt pipsvängen är det inget som syns för alla ;)   Ska lägga upp lite före/efter bilder senare hade jag tänkt. Ska dra och köpa färg så fort som Frisörsakuten är slut på tv.

Malmö..

Ja, vad hände egentligen.. Jag, Anna, Amanda och Jossan hade bokat biljetter till Rihanna på Malmö arenen. Vi sitter på en pud och beställt mat, då ringer Johanna till mig som också ska på konserten att det är inställt!

Vi blir nog lite chockade och brister ut i skratt.. Vi kan inte riktigt fatta det och då började vi beställa in mer dricka. Men jävla skit då! Hon ska ha haft "influensa", vi kallar det bakfylla och kokain innehav.. För har man influensa kan man inte framträda nästa dag, för just nu är hon i Globen och uppträder. Fuck here!!


Jävla piss Rihanna

Så sjukt sur nu.. På väg hem


RSS 2.0