Studiedag!

Idag kom Johanna till mig kl 10:00 för att vi skulle plugga till seminariet tillsammans, sagt och gjort! Vi pluggade konstant (förutom när vi gick och handlade mat, lagade maten och åt maten). Hon åkte nyss, kl 23:10. snacka om pluggisar!

Vi gjorde spagetti och köttfärsås med en fet grekisk sallad! Det var nice, så köpte vi vinterns första julmust! Sen kom Lina, hon ska sova här ikväll.. Så nu sitter jag och stör henne. MOHAHAHA!!

Johanna går igenom våran roliga kurslitteratur!

Våran feta sallad (med chashernötter(?) )

Johanna dukade så fint


Problemlösningar

Idag handlade dagens föreläsnig om problemlösningar, vi fick ett papper med en massa klurigheter på. Tyckte allt att det gick rätt så bra! Fick min rättvisa igenom på en av frågorna! MOHAHAHA (alla som känner mig vet nu att jag är alldeles varm inombords när jag vet att jag har rätt)

Min dag såg ut följande:

- Vaknade
- Gjorde mig ordning till skolan
- Var på skolan
- Gick hem och diskade
- Kollade igenom kurslitteraturen Passer&Smith
- Pappa och Percy kom på besök (de skulle hämtat Susanne)
- Beställde pizza (fast jag föreslog tacos, men ingen var på)
- Kollade på scrubs

Och nu sitter jag här, otroligt! Imorgon ska jag och Johanna ha en pluggdag. Vi ska försöka gå igenom Passer&Smith så nogrannt som möjligt. Kusinbarnet Lina ville så gärna sova över här imogon, hade varit jätte trevligt och kul, men med tanke på min stora pluggdag vill jag vara helt fokuserad på det. Men ska fundera ett tag till!

Percy och Henrik busar (i know, måste få upp tavlor och liknande snart)


Alex på besök!

Uppdatering 23:34

Åt helvetet med pluggandet, orkar inte!  Så jag började surfa lite på nätet ist, gick in på aftonbladet.se och såg en sådan hemskt filmklipp om Delfinerna i Japan. Om hur fiskare lurar in dem till viken för att sedan dra upp dem i båten med krokar, de som lyckas ta sig tillbaks förblöder på botten. I filmen är hela viken rödfärgad av blod. Han som har smygfilmat är nu "jagad" av den japanska maffian, så han bär alltid förklädnad när han åker tillbaka. Denna "han" är Ric O'Barry och om jag fattade det hela rätt så är det han som tränade delfinen Flipper.

Iaf, denna smygfilm ska bli en riktig film som ska visas på BIO om jag fattade det hela rätt, gå in på denna sida: www.savejapandolphins.org för att läsa med och hjälpa dem med deras projekt, att rädda delfinerna!

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Idag blev det efterlängtade besöket hemma hos mig avklarat! Idag runt 14:20 knackade Jimmy och Tina på med Alex. Kul att se bror med en barnvagn. Alex fick ett varmt välkomande, katten Simba hoppade upp i barnvagnen och landade rakt på Alex mage, han blev så ledsen. Efter det fick Simba vara inne på toaletten ett tag. Haha.

Jag hade varit en liten hemmafru och bakat sockerkaka igen, Jimmy skrattade åt mig. De hade köpt med sig lite eget fika ifall att. Så fick jag en orkideé av dem. Hoppas jag lyckas hålla den vid liv! Gillar orkideér.. Det var verkligen jätte mysigt, vi ses på Öland nu i helgen igen. UNDERBART! Nu måste jag plugga..

Lite bilder på familjen
Mamma, pappa och barn!


Lilla Alex har blivit så stor! Snart passar våra t-shirts Susanne!
 


Ny design!

Japp, idag har jag lekt med min design på bloggen, fick jultema eftersom jag längtar så efter jul! Vill så gärna julpynta men Henrik säger att jag måste vänta tills December, INTE OKEJ! Min kära vän Johanna sa även till mig att det var tidigt, men nu i helgen har hon själv tagit fram adventsljusstake i fönstret, det är; INTE OKEJ! Vill pynta nu! Menmen.. Första advent ska det upp iaf!

Igår så fick jag samtal av kära Josse som var ensam och ville ha sällskap, hon bakade en kladdkaka så skulle jag komma på fika. Där var jag ett bra tag och bara talade strunt, mysigt. Sen fick jag samtal av mamma som sa att de var på väg in till Kalmar och ville träffas. Vi drog iväg till IKEA och småhandlade lite, träffade upptagna bror Jimmy! Men han hade tid med oss när vi skulle äta. Då sa han att han, Tina och Alex skulle hälsa på mig samma kväll, hem, städa och baka sockerkaka! Johanna hjälpte mig att städa, THANKS! Men Jimmy avbokade som vanligt =( Ny tid på Tisdag, då får han eventuellt en sockerkaka..

Idag ska jag äta frukost, plugga och leka lite med kusinbarn Lina som kommer snart hit över sin lunch!


Besökt doktorn

Japp, idag var det för den tredje gången jag besökte doktorn för min urinvägsinfektion som vägrar försvinan! Har haft den ca 1 månad, sjukt irriterande! Men idag var det den bästa doktorn jag var hos, han verkligen lyssnade, undersökte mig och pratade med mig i ca 20min om detta! Sist jag gick det var jag hos en karl som inte släppte blicken från datorn och gav mig ca 5min av hans dyrbara tid, så behandlar man inte en.. Hoppas det går över nu bara när jag fått ny meducin!

Snart ska jag laga mat, chili con carne, Det är nice. Snart är Johanna här, det är mer nice !!


12 Nov Torsdag

Tusan vad jag längtar efter julen! Ja, vad jag längtar efter julen! Jag vet knappt någon mysigare månad, pynta i hemmet, julbak, varm dryck såsom glögg och julhandla! Gå runt i affär efter affär för att försöka hitta något fint och som man tror att de kommer bli glada över. Min syster Susanne och jag brukar alltid julhandla tillsammans till familjen och planeringen där roligt. Sen ska det självklart snöa som tusan

Min bror Jimmy och hans flickvän Tina skulle kommit hem till mig i förrgår med lilla Alex och hälsat på oss i våran nya lägenhet. Men lilla Alex har fått några skumma kramper, de vet inte riktigt varför de kommer så de har sovit över på sjukhuset sen i måndags. Lillen.. Han är helt frisk annars, stark som en oxe, de ska bara kolla upp dessa kramper. Hoppas han blir bra snart, vill se honom (det är besöksförbud på denna avdelning så får inte hälsa på där) 

Igår var jag ledig och då passade jag på att tvätta, det var skönt att få lite rent igen! Sen gick jag och fikade med Johanna, Joanna och Anna. Sen efter det följde Johanna med mig hem, vi skulle plugga.. Men eftersom vi inte är något bra förbömme för varnadra slutade det med att vi kollade på Harry Potter och halvblodsprinsen och åt naturgodis! DUMBELDOR!! Underbar film, vi hade mycket roligt.

Henrik kom hem seent igår, 23:45. Han var med på Nybro Vikings matchen som var i Karls(hamn/krona?), det som ligger närmst iaf! SANDRA ÄLSKAR GEOGRAFI!


Seminarium

Imorgon ska vi ha ett seminarium om den dumma boken. Jag har läst och försökt komma fram till fem citat som jag ska kritisera men det går bara inte! Jag vet inte vad som är med mig, jag skulle kunna gå dit och bara allmänt diskutera om detta som stod i boken utan några problem. Men man ska ha med sig antekningsvärda papper som läraren då eventuellt vill ha in, och det är precis det jag inte fixar!! Varför anteckningar? Onödigt...

Idag var jag och Henrik hemma hos hans familj och firade Bo (Henriks pappa), det var mycket trevligt, det blev mat och tårta. Min egna far är i Dalarna så honom firar vi nästa helg :) Don't worry..

Föresten, vet inte ifall jag sa det innan men jag har blivit FASTER!   
                         Jag och brorsson


I'M BACK

Yes, tyvärr blir ni inte av med mig än i första taget.

Idag skulle jag pluggat med boken "Varför känner jag som du gör?" inför psykologin seminariet på måndag, tror ni att jag har gjort det? Icke. Sandra och Henrik har varit väldigt duktiga med att fixa iordning den nya lägenheten (jag vet, vi har haft denna i 1månad redan, men det har varit mycket med att bli av med den gamla och så har Henrik hjälp hans bror i hans källare.) Så idag har vi rensat i källarförådet och i förådet uppe i lägenhten, skönt att bli av med gamla kartonger. Även storhandlat idag. Kyl och frys fullproppad med mat månaden ut!

Nu har vi ätit tacos och tittat på Scrubs/Simpsons/Family Guy sen typ, 18:00.. GO SANDRA AND GO HOMEWORK!

Skolan för övrigt då? Det rullar på! Många i klassen som verkar trevliga, vissa mer än andra med det är endå trevligt.

Ska designa om min blogg! Det kommer bli skoj. Behöver en ny profilbild, JOHANNA KARLSSON, tror du har en på din digitalkamera, give me :D

(Henrik ligger och sover sött i soffan brevid mig, LOVE)

RSS 2.0