2 x Fest

Japp, denna vecka har det varit fullt upp på festfronten. I lördags firade vi Emma i Nybro på hennes födelsedag. Det var kul tills allting fuckade upp sig totalt!

Sen i går firade vi Anna i Kalmar på hennes födelsedag, det var också kul i början tills det senare körde ihop sig det med.. Dock var inte jag så himla inblandad denna gång. Lilla Josefin försvann spårlöst, som tur var hittade vi henne sovande i hennes säng. Hon underhöll oss med små rappar (: Jag var bara glad att hon var oskadd!

Sen åkte jag med bussen till Böda, så hämtade mamma mig där och vidare till jobbet! Hurrey >.< Dock var det totalt lungt hela dagen jag var där. Skit skönt! Jag köpte en ny tandborste och tandkräm och borstade tänderna. Sen köpte jag fetaost innan jag slutade. För Tofan hade gjorde mig sugen på det sen han sa det imorse. Så jag åt det när jag kom hem ^.^

Nu tittar jag på: Unga Mödrar och skrattar elakt åt danskarnas sjuka språk. Låter helt knas! Snart kommer Percy, då ska vi se svergies värsta bilförare.

TACK FÖR ATT JAG FICK KOMMA PÅ ERA FESTER! (det var extre roligt att träffa alla på annas fest, evigheter sen vi festade, och jag har inte blivit avskräckkt efter detta utan fler ska det bli)

6 dagar tills jag fyller år (:

Motions-Sandra

Tro det eller ej, men rubriken ska stämma in på mig förr eller senare. Jag är redan på en god väg! I mitten av januari fick jag ett ryck ett ryck som har hållt i sig tills idag faktiskt. Jag skulle inte längre bli förknippad som den "lata" i familjen (det var nog jag och min bror jimmy) utan jag skulle allt visa dem.

Sagt och gjort!

Jag gick upp en timme innan jobbet för att jag skulle motionsspringa (dock springer jag bara 20-30min, sen gör jag mig i ordning för jobbet de andra. Men iaf!!) I början gick det inte så bra, jag sprang inte alls särskilt långt innan jag bliv trött. Men med veckorna blev det bättre och sen har det bara varit roligt att se resultat. Har gått ner något kilo och är pigg o glad!

Sen blev Henrik sjuk och smittade mig lite smått, så jag vilade i ungifär 1 vecka. Sen kom denna snö och halka, så jag har inte kunnat göra något riktigt på 2 veckor. Men idag sket jag i halkan och gav mig ut i alla fall. Det var grymt skönt. Så ska försöka komma igång med det nu igen.

Öland roots 09? (:

Alla gulligull-dag

Det ska förstås stå: Alla hjärtans dag. Men "gulligull" låter lite gulligare. Det var ju för några dagar sen men måste ju berätta vad jag gjorde.

Det började med att jag jobbade till 1. Sen åkte jag och flera med Erik, i hans lilla bil. Det ar trångt och kallt, men ganska mysigt iaf. Sen när jag kom fram till Kalmar gick jag in och ut ur flera affärer för att hitta något till Henrik. Jag ringer honm (han är för tillfället också i Kalmar) och säger att jag inte hittar något. Henrik säger att det gör inget för att han har inte heller hittat något. Då blir jag glad!

Så vi möts upp, Beställer hem kinamat och tittar på en film. Sen ger han mig presenter iaf! Fatta att jag blev lie stött.. Men jag fick min goda choklad (kvinnan som älskar choklad) och boken: Nattfåk av Johan Theorin. Var väldigt glad i hans: Skuggtimmen, så det var perfekt!

Älskar dig Henrik.

Sen åkte vi till Mange och Anna, tittade på Melodifestivalen och Bruce, den allsmäktige. Bra rolig film. Sen åkte vi hem.Det 


 

Guldfiskminne

Hejsan, kom precis på att jag hade en blogg! Kom på det när jag tänkte göra en till mamma på denna sida, sen kom jag på att "wait! Har inte jag en blogg här?". Snacka om guldfisk minne.. Eller som mina syskon hade sagt: geting i en glasskål. Inge kul att bli jämförd med något sådant (:

Kom precis hem från Nybro typ, tog bussen som går 17:00 från Kalmar. Hann träffa min kära barndomskompis Anna en snabbis på stan. Jag bråskade henne igenom hela staden för att vara vid bussstationen 15min innan bussen går. Jag är tidsoptimist åt andra hållet än Susanne. Hon tror hon har gått om tid, och jag tvärt om.  Men vi hann springa in på konsum i baronen för att köpa lite buss-snacks, och Anna lite snacks till körskolan.

Har nu anmält mig till Högskoleprovet som är den 28mars. Ren spontant. Susanne och jag letade lite på interent, så såg vi en anmälan om det och Susanne sa: Jag tycket att du borde göra ett, om det går dåligt kan man alltid göra om det. Det var den 14 Feb, sista anmänlingsdagen var den 15. Så vi bara gjorde det.. Så nu måste jag plugga på Matte B grejen.. Jag vill ha Anna med när jag gör matte.

RSS 2.0