God morgon

God mrogon alla. Idag bär det av till Öland för min del lite senare idag. Åker med pappi och syster ikväll. Innan dess ska jag försöka städa upp l'genheten ordentligt, packa och eventuellt fälja med Anna till Hansa City.

Var inne på aftonbladet.se imorse och kollade runt lite. Då hamnade jag på veckans mest sedda klipp. De var en tecknad serie om kungafamiljen, finns att se här (klicka vidare till fliken "Nöjesbladet" och sedan "Superprinsen") Haha. Jag satan vad jag skrattade, tyckte de har lyckats bra med den.

Hejdå!


Naaw..

Var inne på en gamal klasskamrats blogg och hittade denna söta video som hon hade länkat till. Bara eftersom den var så söt och underbar så ville jag me ha den!



Naaw.. Så puttinuttigt... MEN DET ÄR FEEEL!! (Haha, nej, det är så rätt det kan bli - Lägg även märket till de shyssta ABBA frisyrerna)


Haha

Måste bara lägga in denna video, den är bara så underbar!!
     

(Tänker på Johanna när jag ser denna...)


Borde sova

Jag borde egentligen gå och lägga mig nu, men jag tog precis ett underbart bad och nu sitter jag och vill frächa till mig lite med lotion, Nagelack-remover, nagel sax o.s.v. Så får sova om några minuter..

Idag ringde kära Jörgen och frågade om jag ville jobba påsk helgen, SJÄLVKLART! Så jag ska jobba Torsdag till Måndag. Kommer bli awesome!

Anna kom över mig en snabbis förut idag, bland det första hon säger är detta:

                 
(Därav det underbara badet ^^)  Vad skulle man göra utan vänner som är ärliga? Haha.. skoj var det iallafall!

Rap

Ojoj, nu är jag mätt.. Åt en underbar kycklingsallad som jag själv fixat ihop. Den består av Rucculasalad(mix), körsbärs tomater, paprika, rödlök, grillad kyckling, avocado och en klick cream fraish. Eftersom jag inte har någon kamera så snodde jag en bild från google som påminde om min.

                                          
Klämde även ur citronsaft över hela. Så nu sitter jag här igen, trött men belåten. I helgen var det dags för Sandra att äntligen vara med på en utgång på Palace! Först var man hemma hos Anna och drack lite vin.. Och eftersom jag inte har varit ute på ett bra tag tog det ganska hårt på lilla mig. Men när vi kom till Palace så fick det endast förbli vatten.

Henrik var på fest i Nybro, hockey-fest kan vi kalla det. Han var hemma kl 7 på morgonen. Mohaha.. Vi var lagon slitan igår ja, så därför blev det ingen uppdatering för mig.


Vin

Sitter hemma hos Anna nu och dricker ett glas rött vin. Oj, hörde precis ett "KRACH" i badrummet, ska kolla vad det var..

Haha, lilla Anna tappade sitt vinglas i golvet. Det var glas och vin överallt, men det plockade vi upp relativt fort =) Teamwork!!

Var på Kalmar FF match förut idag med Anna, mot Elfsborg det blev 2-2. De log först under med 2-1, men när det kanske bara var 2min kvar fick de in ett mål. Underbart bra!

Nej, men nu ska jag vara lite social. HEJDÅ!!! 


Body scrub

Var på stan en sanbbis idag efter mötet med coachen, bytte byxorna som jag köpte igår till en storlek mindre. Sen gick jag förbi Body Shop, de hade några nya produkter som såg lovande ut. Kom då på att jag skulle vlija ha en Body scrub. De hade en ny i form och lukt av citron, den luktade väldigt fräch och jag blev lite kär i den på en gång. Den ska inhandlas så fort jag vet att jag har råd!!

                                     
Värd att kolla och lukta på mina vänner ♥

Flås..

Precis hemkommen från min lilla springrunda, gillar mitt "varannan dag" löp, Slår nya rekord varje gång, dock kanske inte med så mycket kanske bara 100m längre. MEN DET ÄR BRA IALLAFALL TYCKER JAG!

En sak jag märkte när jag var ute idag var hur varmt det var! Redan nu, k 9! I skuggan var det 5.9 grader varmt. Sen när man sprang blev det ännu varmare, får snart ta och byta ut Byxelkrokströjan (som jag springer i) till en lättare.

                                         

Ni kanske undrar varför jag är uppe så "tidigt", nu var det då så att morgonen blev lite hetsig. Henriks klocka hade inte ringt idag av någon konstig anledning så han vaknade var stormade till det lite. Detta var 07:30 typ.. Sen dess har jag varit vaken, dock log jag kvar i sängen kanske 45min efter det. 

Nä, in i dushen nu, äta frukost, göra sig i ordning och sen iväg till jobbcoachen!

Sicken dag..

Ojoj, idag har det hänt mkt. Dagen började med att jag skulle ha möte med min jobbcocach (stavning?). Först visste jag inte vilken byggnad jag skulle in i. Fanns 3 stycken som kunde vara dit jag skulle, men sen chansade jag och på andra försöket var jag rätt. Dock hade hon glömt bort lilla mig >.< Så det fick bli en ny tid imorgon igen.

Men sen kom mor och far in till Kalmar, då gick vi till IKEA och hittade en massa fint som skulle köpas inom kort (de håller på att göra om huset), sen blev det Hansa City för att inskaffa nya vårskor. Hittade ett par vita, skit nice. Efter det blev det Bauhouse (stavning?) och Coop.

Sen efter det gick vi hem till mig för att göra lite våfflor (Yes, jag har ett eget våffeljärn. vuxenpoäng) för det är faktiskt våffeldagen idag enligt mor min, och trandagen enligt älskling min (vad nu menas med det?)

SEN.. Efter det så skulle jag ta mig bort till Hansa City igen, för min kära Anna skulle gå hår/brudklännings model där. Jag blev utsedd till fotograf av Annas mor (Söt hälsning jag fick av dig idag Ulla). Jag kände mig riktigt proffsig där jag stod med systemkameran, kameraväskan och min egna väska runt kroppen och trängde mig framför alla för att få bästa bild. Tog flera stycken, någon måste ju blivit bra då. Efter det blev det lite shopping på Gina, de hade ju faktiskt 20% just idag. Handlade för ca 300kr. Det får typ räcka för denna månaden, Moahaha.. 

Så nu sitter jag här, helt slut och med tandborsten i mun. Dags att lägga sig i sängen och kolla på film. Kanske Spirited Awey? jaja, godnatt! 

         

Music

Sitter här och sjunger med i denna härliga låt: Crash Test Dummies - MMM MMM MMM. Nu har jag precis varit på stan och handlat lite mat, ikväll blir det vårullar med ris. Mamma ringde mig förut när jag fxade håret, tydligen så kommer de in till Kalmar imorgon. HURRA!

Lägger in låten här så ni får chans att lyssna ifall (Har ni hört Rihannas nya låt Rude Boy? Jäkligt bra)

               
Tycker det är en härlig låt med en väldigt speciell och rolig text! Lyssna och ge den en chans, vad tycker ni?

Underbart

Satan vad duktig jag har varit idag. Lägenheten ser fantastisk ut och våra kläder är rena och luktar himelst! Sängen är renbäddad och är mjuk som en babyrumpa. Så nu sitter jag här med ett välförtjänt glas vitt vin, MUMMA!

Henrik visade mig denna artikel för någon dag sen i aftonbladet. En person köpte en Happy Meal och lät den stå framme, för att se hur lång tid det skulle ta för den att mögla/ruttna.

                             När den är nyköpt                                     Ett år senare!!
           

Tåls att tänka på när man köper mat där, BLÄÄ!


Tvätt dag

Idag har vi tvätt dag 11:30-16:00. Hurra, vad skoj (ore not). Och eftersom jag är helt ledig idag ränkte jag tvätta allt som behövs och sedan städa här med. Kan behövas. Men kul är det inte.


Mohahah. Skriver lite mer senare!

Hurra!

Idag, när jag var uta och sprang slog jag mitt egna löpar-rekord (alltså att jag sprang längre än vad jag brukade)! Känndes fantastiskt! Jag sparng och sprang, mina ben verkade orka hur långt som hellst, dock kom mitt "flås" typ i otakt. Andningen orkade inte lika långt som benen, så det känndes lite fel att på en stund. Men kanske bättre det, så jag övar ut mitt flås. 

Jag undrade varför jag orkade springa så mycket idag, kan det ha varit för att jag sprang senare idag. Kroppen kanske hade vaknat till lite extra. Brukade pringa runt 9-10 annars, idag gav jag mig av runt 11:30. 

AWSOME! 

Ögonfransar

Jag behöver snart mina pengar från Alfa-kassan, min mascara börjar blir torr och klumpig. Typiskt. Jag använder mig av Helena Rubinstein (eller bara HR) Lash Queen Mascara Waterproof.
                          
Jag brukar få frågan av mina mina vänner som letar sig igenom min sminkväska varför jag har vattenfast mascara. Det har faktiskt sin förklaring! Jag har väldigt tjockt hår, på huvudet och på ögonen, vilket ger resultat av att mina ögonfransar inte blir "böjda" naturligt när jag lägger mascara (även när jag provat med ögonfransböjare).

Så då använder jag mig alltid av en ögonfransböjare och sedan vattenfast mascara, för det sitter hårdare och låter ögonen vara böjda. AWESOME! ♥


Fler bra-att-ha-saker

Hittade fler roliga bra att ha saker här

Är vattnet kallt (32°C) lyser det grönt, är det ganska kallt (33°C) blir det blått för att slutligen bli rött och varmt (45°C). När vattnet är varmare än 46°C blinkar lamporna rött. Smart? Smart!
                          
Världens första värmetofflor! Släng in dem i mikron och plocka 90 sekunder senare ut ett par supermysiga tofflor som håller värmen i ca 2 timmar! Kan användas flera ggr (Present till mamam?)
                   
Genom ett enkelt tryck i örat snurrar en propeller på botten av din kopp igång och rör runt din dricka så du slipper göra det själv. Genialt!
                        
                 

Mohahaha.. Roliga saker det finns! =D

Öland i mitt ♥

Tog några bilder när jag var på Öland och gick på en promenad med hundarna! Det var en jätte mysig promenad i solsken och värme (när det var lä)


Fortfarande en massa snö på Öland, men det försvinner sakta och säkert när solen skiner



Våra älskade hundar som vägrade stå stilla för att ta foto, så det fick bli en snebild!

Nu stack Hernik till Nybro, det är hockey på G. För en gång skull hoppas jag på att Nybro vinner för då blir det eventuellt BIO imorgon, Shutter Island.

Idag hade jag och Henrik värsta vuxenpoäng frukosten. Vi dukade upp vid matbordet med mackor och kaffe och sen hade vi på radion i bakgrunden. HAHA. Typ, gissa artisten o.s.v. Det känndes lite fånigt men samtidgt var det riktigt mysigt. ♥

God kväll

God kväll mina vänner. Nu sitter jag i datastolen och borstar tänderna, har precis spelat lite Sims medans jag lät The green mile vara på i bakgrunden. Henrik ligger och sover i soffan, cute ^^. Men nu vakande han visst, och borstar tänderna. Well well..

Kom precis på en ganska sjuk grej förut, jag har typ inte cyklat sen typ Oktober eller November. Typ 6 månader sen, sjukt va! Fast detta har en lite förklaring, När jag flyttade till Kalmar i Oktober bodde jag så nära skolan att jag inte behövde cykla alls (nära det mesta faktiskt) så jag lånade ut den till min vän Johanna som inte bodde lika centralt (då hennes egna gick sönder i tusen bitar). Sen får vi inte glömma all SNÖ och IS, inte vill Sandra ge sig iväg på en cykel med det underlaget. Haha. Knäppt va!

                     
                                      (Har icke målat själv, snott från google)

Nej, nu ska jag verkligen sova, godnatt alla mina läsare ♥

Sex and the City 3

Nu har jag fixat hem Sex and the City 3 (även säsongerna 4,5,6) det ska bli kul, inte sett dem sen jag och Johanna hade maraton. Naaww, härliga tider ♥ ♥

                         
Susanne ringde mig igår, det var trevligt att prata med henne. Saknar henne. Men om ca 2 veckor kommer hon tillbaka där hon hör hemma! Nära mig och familjen.

Sprang idag för andra gången sen jag kom hem från Öland, utan att ramlat. Det ser jag som ett framsteg! Dock har jag ärret kvar på handflatan, undrar ifall det kommer försvinna så småning om?

Skit dator.

Sitter här och förbannar mig över vår dator! Satan vad den fuckar upp sig hela tiden och stänger av sig.. Jävligt irriterande och jag funderar på att slänga ut dator genom fönstert.. Så fort det blir lite varmare gör jag fasiken det!


Jag hade planer på att när jag väl får pengarna från ALFA-kassan att jag och Henrik skulle handla en dator på MediaMarkt (ränte fritt, wiiee) men ringde till dem idag, och jag har inte ens blivit behandlad av en handledare än. Efter det skulle man eventuellt fått pengarna. Fuck.. Menmen..

Sova?

Nu har min goda vän Percy och jag haft huset för oss själva! Det första vi gjorde var att fixa i ordning dipp och morötter (efter allt snacks kände jag att det var dags för något annat). Sen dukade vi fram farmför tv och zappade igenom nästan alla kanalerna. Det fick bli "Guldfebern" på kanal 6 och sedan "Spårlöst försvunnen" på tv 4.

Efter ett tag kom både mamma och pappa hem, då planerade vi morgondagen. Mitt extra knäck på ICA i Byxelkrok är för tllfället slut och jag ska tillbaka till Kalmar imorgon, till min älskade Henrik ♥

Då ska vi åka efter att pappa kommit hem från ett möte och sedan plocka upp mamma efter sitt jobb för att senare åka dessa 10 mil till Kalmar för att äta mat ihop. Jag har verkligen ett par snälla föräldar som alltid ställt upp med att skjutsa på sina barn överallt.

Percy kom precis på att mina små paint målningar är min budget variant, eftersom jag inte har råd med en digitalkamera. Haha, skrattade så när han sa det, typ:

"Så här såg det nästan ut.." Hur jag desperat försöker visa min vardag för er genom mina små målningar. Haha, det är ju så sant när jag tänker efter =)

En vanlig afton

På Öland finns det vissa saker som aldrig förändras, bland annat hur platserna ska fördelas. Vi har våra platser b.la vid matbordet och vid tv-tittandet. Så när man är några stycken som ska kolla på film så kan det lätt bli trångt ifall man har en unika pappa som min Tommy ♥


Haha, skrattar lite för mig själv när jag tänker på underbara, unika pappa. Han har verligen sina ideér och tankar. Måste verkligen bara dela med mig om hans perfekta citat om att äta pizza! Ni vet, hur gott det är när man väl äter den, men efteråt känner man att det var lite fettig och onyttig. Det lät iaf så här:

"Ja, det är precis som när man kissar på sig. Först är det varmt och mysigt, sen blir det kallt och äckligt"

HAHA! Så jäkla klokrent!


Godismonster

Det värsta med att vara hemma på Öland är det konstanta godisätandet från min sida! När det är helg och nu då (när favorit Sandra är hemma) så blir det en massa snack och onyttigt hemma.

Sen i fredags har det varit Dumle, ostbågar, chips och jordnötter. Varje kväll går jag och lägger mig med en liten ofräsh känsla i kroppen. Varför fortsätter jag då att äta? Det är frågan.. Det olösta mysteriet!

 
Jag kommer rulla hem till Kalmar om det fortsätter så här. Percy och jag en vanligt kväll på Öland!

Promenad

När man är på Öland så går man alltid en massa härliga promenader med hundarna. Detta var inget undantag idag, jag, mamma och alla hundarna gick över till Ulla för att se ifall hon ville "joina" på en promenad med Nicko. Det ville hon så gärna.

Det började med att vi gick längst vägen, men senare skulle vi korsa skogen, för att "längre fram har de plogat med traktorn" enligt mamma.. Men det vara ganska långt innan vi kom fram till den plogade vägen så jag blev helt genomsvettig. Men det är ganska nice det med :)



(lägg märket till Penny som sitter så fint för att få godis, samt mina två omaka vantar^^)


Vår

Sitter på datorn nu efter melodifestivalen (Anna vann!! I'm awesome!!) och kollar igenom lite gamla bilder. Ungifär vid denna tiden förra året såg det ut så här


Nu har jag inte bett om allas tillåtelse för att lägga upp denna bilden (ingen faktiskt^^) men de är sånna goa, bleka tjejer allihoppa så jag tror inte de har något emot ifall mina 5 trogna läsare ser den =D


Vad kallar fram vår/sommar känslorna mer än ett student kort? Och vem är vackrare än en av mina bästa vänner Anna? ♥

Nej, nu är jag jätte trött.. Sovit dåligt som sagt, och ska bara tvätta ansiktet, ringa och säga godnatt till älskling sen ska jag SOVA!! God natt till er alla

Desperata

Mamma, jag och Percy är i stort behov av alokohol denna kväll. Men vårat Tysklandförråd har sinat så Percy och jag gav oss iväg på äventyr, på jakt efter något drickbart med godkända utgångsdatum..

Det var en spännande jakt, vi hittade allt från konjaksluttar till fina mousserade viner (skumpa), samt ett atal cream likörer. Vissa med spännadne vita klumpar som flöt till ytan. MUMMA

Nu laddar vi upp för den klassiska svenska lördagsföreställningen, alltså Melodifestivalen (go Anna). Mamma fixar med fruktsallad, medans jag och Percy laddar med Sportify Timoteij - Kom (Percys favorit)


The gang!

Här har vi då ICA gänget i paint form.



Haha. Jag är asglad för att jag fått jobba, Jörgen är som han alltid är, Erik med, men Jonne är as negativ jämt.. Detta har varit än väldigt rolig dag!

Frukost

Nu sitter jag vid köksbordet och har precis ätit min portion med fibergröt med banan och kanel. Mumma. Om en halvtimma är det meningen att jag ska ta mig till jobbet. Pappa är snäll att skjutsa mig fast jag sagt att jag kan cykla. Tänkte lägga upp lit bilder från när jag hade kalas med familjen den 4 Mars(bilder som mamma tagit med sin kamera)

                     Alex klädsel passade kanon (gissa vilka som köpt den) ♥


                             Fasters gullunge och faster hon själv! ♥


                                         Delar av mina gäster ♥


                                   Titta! Han kan stå själv :)


Alex fick nästan mest uppmärksamhet, men det gjorde inget!

Jobbat

Yes, idag har jag jobbat *stolt som en tupp* Och gud vad skönt det var, med Jörgen, Erik och Jonne (sen såklart alla kunderna) Känndes som om jag har varit där hela tiden. Trivs verkligen där och är glad över att jag får tillbringa ännu en sommar med dem.

Sitter nu hemma i köket, med tre tiggande hundar som vill ha min mat. Men de får inget MOHAHAHAAH!! (Lögn, de fick några småbitar var).

Ballt, sprang precis en fasan utanför fönstret (sådant som bara händer hemma på Öland)

Mumma

Mohahah.. Jag är så busig, sitter och dricker Rekorderling Cider Jordgubb-Lime 2,25  mitt på ljusa dan.

                                                    
Var assugen på något kallt och läskande från kylen och så hade vi 4st där i. Öppnade en och MUMS vad gott det var!

To the Island!

För ungifär en timme sen ringde min chef Jörgen mig och undrade om jag kunde jobba torsdag-fredag-lördag (eventuellt längre) eftersom Jenny har sjuka barn. Jag blev glad, men hur skulle jag hinna till Öland idag? Alla bussarna till Byxelkrok har slutat gå. Ringde till min mor som skulle kolla om någon kunde hämta mig i Borgholm. Vi la på och jag kollade bussar till Borholm. Då ringer mamma tillbaka och berättar att pappa och Percy kommer in till Kalmar för att hämta mig ♥

Är de inte för gulliga?

Problemet är bara att jag inte har fått tag på Henrik än, så han är ovetande. Men han blir nog bara gald över att jag får jobba lite. 

  
Igår satt Henrik och lärde mig hur man virkar (Henrik har blivit insperarad av OS-mösan och stickade en egen + några till) så igår satt vi båda två och virkade en varsin mössa och kollade på nyheterna ^^  50+ varning ??

Utvilad

Eftersom jag kännt mig lite krasslig de senaste dagarna så har jag tagit två dagar då jag bra vilat ut. Alltså bara sovit tills jag vaknat och sendan bara slappat hemma. Idag var det den andra dagen av mitt slappande och jag kände att jag beövde det. Känner mig verkligen mycket bättre idag (trots mina ärr på mina händer och armar)

                                         Efter tre dagar ser mitt sår ur så här
                        
                                                  Mitt nya sår på armen
                         
Det sista kanske inte ser så mycket ut för världen, och idag gör den inte alls ont MEN det är endast för principens skull som jag lägger upp den.

Hittade Age of Empiers 3 i en kökslåda (antar att Percy fixat det till Suss en gång i tiden och så har den hamnat här) så ska kolla om våran dator pallar ännu ett spel eller ifall jag får stunta i det!


Tisdagsmys

Nu är Henrik äntligen hemma och tar hand om mig. Han gör i ordning mat och det blir Tacos ikväll, mys! Jag gör i ordning i vardagsrummet med lite ljus och lyckades skada mig ännu mer! Hade en tändare som jag tände alla ljusen med. Jag tog alla gamla värmeljusbehållarna i haden och hade ingen plats för tändaren där. Då la jag den mellan bröstet och underarmen. Synd bara att tändaren var skitvarm och typ brände sig fast på min underarm!! Tusan vad ont det gjorde (gör). Som mina syskon skulle sagt i detta läga: Dum dum, sill sill..

Får ta att smörja in såret med lite lotion. Snyft. Mer synd om mig nu.

Förskyld

Igår kväll kände jag mig tung i huvudet och tjock i halsen. Idag känner jag mig tyngre i huvudet och min hals är ännu tjockare. Näsan rinner även och jag fryser. Nu vill jag bara bli lite ompysslad, men är helt ensam hemma (förutom katterna som bara vill slicka mig i ansiktet ^^) 

                    
Det är faktiskt lite synd om mig just nu.. Och min hand och vrist ömmar även idag, EXTRA mycket synd om mig..

Underbar helg!!

Nu är jag tillbaks till verkligenheten efter en underbar helg. Har haft min syster på besök här och min kära vän Johanna! Vi är skrattat och ätit gott och väl hela helgen. Tack till alla som var med ♥

Idag skulle jag upp på morgonen igen och springa, då hände detta:
 



Oja, på något vänster halkade jag på allt grus som låg på vägen och trampade snett.. Jag föll handlöst framåt och försökte ta emot mig själv med händerna och skrapade upp hela handen.. Så mycket får jag för att jag försöker vara lite duktig. Nu kom precis Anna över och måste göra mig i ordning för att gå lite på stan med henne =)

Jag idag!

Så här ser jag ut percis nu!

    
                                                                Är jag inte allt för tjusig?
                                                     (Okej, hatten har jag inte, men jag låtsas)

Det är ingen vanlig dag

Ingen vanlig dag, nej det är ingen vanlig dag, för det är Sandras födelsedag! Hurra Hurra Hurra!                   
                                                 Hurra till lilla mig!! (skäms icke, nej)

Idag har jag småstädat lite extra, ska dra med damsugaren en gång till! Sen är det dags för mig att göra mig själv i ordning, jag ska vara så söt, så söt ♥

                        
                       Jag och Musse önskar er alla en jätte bra dag också!


Inköp

Hemma från staden nu. Gick in på konsum och skulle köpa hem varor när jag märkte att priset var ganska dyrare där än på ICA MAXI, så går dit senare och handlar det där, det är endå sådant underbart väder ute, SOL!! Hade faktiskt på mig solglasögonen ute idag. 

När jag gick på stan hittade jag några små fynd (har faktiskt inte köpt något på snart 1½månad till mig själv så nu unnade jag mig detta)
 


                                                 (Ursäkta den dåliga kvaliten)
Allt var faktiskt på rea förutom den blommiga klänningen från Gina tricot som bara kostade 149kr, sjalen kostade 19kr och är också från Gina Tricot. Den andra klänningen är från VILA och kostade 79kr.


Snart iväg

Idag har jag varit ganska duktig måste jag säga. Först upp när klockan ringer, sen ut på springrundan, duscha, efter det blev det att ringa till Alfa-kassan och fråga om olika papper jag fick hem. Åt min hälsosamma frukost med fiberberikad havregröt, med linfrön, kanel och havremjölk. Nu har jag gjort mig i ordning för att dra mig till stan för att handla ingredienser till tårtan jag ska göra imorgon!

Allt detta på en intervall mellan 2timmar. GOO SANDRA!

                           


 Nu ska jag dra, hälsa på Anna på jobbet en snabbis först!♥

This is my life

I Lördags när jag var på fest så var det melodifestivalen, vi hade det på i bakgrunden men det var inte det man intresserade sig av.
Men jag hörde bitar av Anna Bergendahl bidrag och tyckte den verkade bra. Letade upp den på youtube och nu tycker jag att den är fantastisk!

 

                                              (Vart tar gitarren vägen egentligen?)

Matkoma

Är inne i en (som Anna brukar kalla det) matkoma. Ätit mig mätt på pasta, kikärtor, festa ost, oliver, tomatsås och salladsblad! Det var gott.  Nu sitter jag med en vattenflaska för att få i mig lite mer vatten och kollar på Simpsons.

Anna ringde mig innan, hon skulle hem efter jobbet för att få i sig lite mat och sen ska vi gå och sola solarium. Kan vara lite kul att få lite färg på sig efter denna långa vinter.

Bullbak

Idag har jag bakat bullar för kalaset på Torsdag ♥
Lina hjälpte till i början men sen var hon tvungen att gå. Så jag fick baka själv!  (Och självklart så har jag dokumenterat allt detta till en paint-bild-visning)


Det började jätte bra, se så fina de var innan de skulle jäsas!

                           Men så efter jäsnigen visade det sig att de blev jättestora!

  Men jag gav inte upp, jag stoppade dem i ugnen ihopp om att de skulle dö. Vilket de gjorde och de blev jätte fina!

Nu luktar det gått i hela lägenheten och jag ska snart provsmaka min första, alldeles egna kanelbulle ♥

Kusinbarn

Nu sitter mitt kusinbarn Lina hemma hos mig och leker med min telefon! Hon spelar Jewels och tycker nog att den inte är allt för tokig!

Sitter och väntar på att mina kikaärter ska bli färdigkokta,vill ha dem i en härlig sallad senare idag

                        
                                                       Länge sedan jag åt detta!

Sussandra

På torsdag kommer det hände det lite saker, för det första så är det ju min födelsedag! Lilla jag blir bara större och större.. Men nästen det allra bästa är att min stora syster Susanne kommer till Kalmar!! Jag har saknat henne så.
                            
                           Hon är så fin, jag är glad att folk säger att vi är lika ^^

Mer kläder!

Surfade runt lite som vanligt (som sagt, arbetslös och studielös så har lite dödtid att ta vara på) och hittade en ur tjusug tunica och en härlig "gubb" tröja

                                          
                                                                    Underbart söt!!
                                           
                            Bara jag som älskade de bruna läderlapparna vid armbågen?

Dessa ska jag bara ha när jag har råd ^^

Dömmas för mord av missfall?


http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article6698475.ab

Jag bara "What?" Ska man under tiden man är gravid sitta inlåst i sitt rum och vara inrullad av kuddar och madrasser? Skumt tycker jag..

Motion

Nu har det töat i 3-4 dagar så all is/snö på vägarna har töat bort (äntlignen) så då tänkte jag att "Då kan jag börja springa igen"  (när jag bodde hemma förra året och jobbade sprang jag varje morgon)

På med löparskona och ut i det fria. Det gick jätte bra, ett tag..



Som ni ser märkte jag att jag hade tappat en hel del "flås" under min viloperiod. Menmen, jag sprang/gick runt Ängö och kom hem helskinnad. Nu ska jag verkligen ut varje dag medans jag är arbetslös! Det är det minsta jag kan göra för mig själv =)

3 Dagar kvar

RSS 2.0