Sista nollningsdagen

Idag var det den sista dagen för oss nollor (När man börjar ett nytt program kallas man "nolla". Denna tid handlar mest om att de äldre kan förnedra oss och att vi ska lära känna varandra lite bättre med)

Det hela började kl 8 imorse. Där stod det en person i militär kläder och körde värsta militär gympan med oss. Asnice fast stentufft.. Vi gjorde blandannat benövning, sit-up, armhövning och "jägar vila" sitta i 90 graders vinkel mot en vägg. Så kom det några som var försenade, då blev det kolleltiv bestraffning. Vi alla fick göra om allt igen!



Sen blev det bara mer förnedring för våran del.

1. Först blev vi uppdelade o grupper, sen fick vi äta ostbågar/popcorn/kex indränkta i öl. Man skulla äta allt så snabbt som möjligt utan händer. Sen för att få en massa pluspoäng skulle någon "bada" i resterna. URK!! Men jag och en tjej till ställde upp på det. ALLT FÖR LAGET!

2. Vi slängde en hel, gamal fisk som stank apa genom laget så snabbt som möjligt! Inälvorna höll på att åka ur..

3. Krypa under en massa trådar utan att nudda dem, så snabt som möjligt.. Marken hade de så fint kladdat ner med öl/ägg/kex och något mer..

4. Dricka upp en ölflaska/hälla ölen över sig så snabbt som möjligt för att senare snurra 10varv runt en pinne och sen tillbaka. (Alla i laget hälde typ ölen över oss)

5. Dricka olika shootglas med äckligt grejer i.. Jag tog på mig det med 2 andra. Jag fick någon typ av vinäger/olja blanding.. Höll praktiskt taget på att få upp allt igen, men eftersom det skulle ge minuspoäng fick det vara.

Och en massa andra, knäppa grejer! Äckligt som fan, men oj vad kul vi hade endå!

Alex 1 år ♥

Får föresten inte glömma att gratta min älskade brorson Alex på 1-års dagen


♥ 29 08 2010 ♥


Macbook Pro ♥

Hejsan alla! Mitt namn är Sandra och detta är min blogg som handlar om mitt lilla liv ifall det är några som glönt under denna tiden.

Vad har hänt med mig sen Juli?
Jo, jag har kommit in på mitt andrahandsval som är Internationella Affärer, fast jag egentligen gå Media Management. Där är jag för tillfället tredje reserv. Får veta om jag kommer in på progremmet allt ifrån imorgon till 3 veckor frammåt. PLEASE JESUS! HELP ME! (Sandra gose kristen)

Annars då? Jag har bestämt mig för att köpa en Macbook Pro 13tum dator. Helt kär i den ♥

           
Den har en sjukt snygg design. Dock kostar den lite extra men som alla andra säger så är det en investering, denna dator kommer hålla i flera år ♥

RSS 2.0