Shabby chic!

Hejsan! Nu sitter jag på Öland i nya köket och kände att nu var det dags att uppdatera lite. Sitter och kollar lite på andra bloggar och nu har jag fått nog. Nu ska jag göra om lite i min lägenhet hemma! Känner inte alls denna "hem" känslan jag vill ha. Det jobbiga är att när vi väl köpte alla våra möbler så var inte jag så intreserad av inredning. Utan man köpte mest det man skulle ha, typ...
Nu känner jag att jag vill ha en mycket mer ljus och mysig stil, Shabby chic! Lite enklare, lantligt.






Mysigt och hemtrevligt.. Det bästa är nog att jag kan nog försöka fixa lägenheten med lite målarfärg helt enkelt. Lite billigare och det är ju bra för vår ekonomi :)

Köpingsvik!

Sitter just nu på bussen på väg till kusin Annika. Ska sova där och imorgon åker hon och jag till mamma och pappa för att hälsa på och även där sova över för en natt. Mysigt!

Det är väldigt mörkt ute just nu.. Vintern nalkas.. Känns som det var midsommar för bara någon vecka sen.


Promenad

Eftersom denna lilla rackare har så mycket energi så han stressar upp lilla Rambo (han undrar ju bara vad det är jag har tagit hem) så går Boris och jag på en långpromenad innan vi möter upp Anna
Detr en fin dag idag


Hundvakt

Idag är jag hundvakt åt min kompis Robins hund, Boris. En väldigt ivrig liten mops som för tillfället har fastnat för vårar gosedjur Marge. Men det gör inget!

Snart ska vi på promenad och sen till Anna och hälsa på på jobbet :)


iOS 5

YES! Nu har Appel släppt iOS 5 till iPhone, sitter och uppdatera den i just detta ögonblick, 15min kvar. Längtar som bara den sen man först hörde talas om den.

Min dator mår för övrigt väldigt bra, den är lite snabbare sen jag återinstallera den och har lyckas att få tillbaka bilderna tack vara Apples snabba support!

Banan!

Nu sitter jag hemma i soffan och äter banan, mums! Har precis varit på Friskis&svettis i 1,5 timme och svettas lite. Skönt att ha det gjort för dagen!

Då nu försöker jag få tillbaka mina bilder från min externa hårddisk till min nyinstallerade dator.. Haha, hoppas det går vägen!


Sova snart

Bryr er inte om ifall inlägget tidigare är lite konstigt.. Mobilen som fick äkte spel :)

Nu är jag och Henrik iallafall hemma i Kalmar igen. Han kom precis hem från sin kusin där han kollat på fotboll. Jag sitter här hemma och installerar om min MacBook Pro till orginal skick. Då jag laddat ner olika program jag inte riktigt vet vad det är vid tidiga tillfällen. Så lika bra att göra om och göra rätt nu när jag har lite mer kött på benen.

Idag köpte jag föresten nytt gymkort! Ska komma igång med motionen ordentligt, drömmålet är -7kg till jul. Antagligen ett för högt mål, men tänker köra på det och försöka att inte böi besviken ifall det inte blir just så mycket :p

Varit duktig i 2 dagar nu iallafall. Bara ca 65 dagar kvar.. Eller vad blir det? Haha.. Jaha.. Godnatt


Svt

Sitter på SVT i Göteborg med Johanna! Bakom henne är det ett allrum där Henrik sitter med ett gäng och gör olika övningar.


Göteborg

Hejsan folket. Sover ni nu? Det är faktiskt ganska sent. Ligger iallafall nerbäddad i sängen :)

Kom på det, har jag ju inte berättat att jag och Henrik ska till Borås/Göteborg i helgen :) Henrik ska göra någon audition för "Minutern". Så vi ska passa på att hälsa på underbara Johanna!

Dock kommer det bästa bli att åka iväg med Henrik, är så glad att jag har honom. Han är så fin underbar mot mig.. Älskar dig!


Bun day

Hejsan alla! Jag hoppas att alla har fått i sig en fet kanelbulle idag. För det är faktiskt kanelbulles dag :)

Jag har iallafall bakat egna, dock blev degen konstig.. Den jäste inte som vanligt och den känndes seg och dryg när nav kavlade ut den. Kan ha varit att jag inte värmde mjölken ordentligt.. Men de smakade som vanligt iallafall :D


Mysig luva!

Månadens bästa köp? Efter att jag, Anna & Abi hade fikat gick vi in i nya Indiska på baronen och hittade denna luva/mössa. Jätte mysig och den sitter även kvar på axlarna fast man viker den bakåt.


RSS 2.0